2008.05.24. 15:56| Szerző: El Charmo

Szerzőtársaim érzékelhetőleg nem veszik kellő komolysággal a blog írását, amit mi sem bizonyít jobban, mint hogy bár tegnap igencsak autentikusnak nevezhető forrásból, magától vidéki mentől értesültem akutt másnaposságáról, amit minden bizonnyal egy előző esti borfesztes ivászatnak kellett megelőznie, annak leírását mégsem tette meg. Nem is tudom, hogy lehet ilyet tenni a bejegyzésekre éhes olvasótáborral!
Éppen ezért magamnak vindikálom a jogot, hogy ezért elmarasztaljalam a többieket, illetve blogunk küldetését és Szervezeti és Működési Szabályzatának (SZMSZ) alapjait megfogalmazzam, több heti működésünk után.

Küldetésünk:
Szórakoztatás a grafomán énünk kiélésén túl.
A felületes olvasók talán csak néhány félalkoholistának induló suhanc lerészegedésének történeteit látják bejegyzéseinkben, és ezeken mulatnak jól. A tudatos sokallok blog olvasók azonban a sorok között megbúvó éles társadalomkritikát, szociológiai körképet is konstatálják (elég csak a sznobbulis, vagy néhány más szösszenetre gondolni), ezért válnak remélhetőleg rendszeres és lelkes olvasókká.


SZMSZ:
Lényegében 1 pontban meg is tudom ragadni, azt hiszem. Legfeljebb ha később még eszembe jut valami, akkor még módosítom a listát (mint az Állatfarmban).

1.) Ha annyit ittál, hogy másnap este 6-kor még mindig szarul vagy, és nem is mégy el borfesztezni, holott elhívtak, akkor az előző estének elég jól kellett sikerülnie, vagyis a minimum, hogy megpróbálod összeszedni az emlékeidet, és megosztod azokat a publikummal.

Csak, hogy jó példával járjak el, rövidesen (még az is előfordulhat, hogy csak holnap) én is blogra vetem a pénteki borfesztes élményeimet.

Marad tisztelettel, és ajánlja magát:
El Charmo

Címkék: borfeszt szmsz  |   | Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sokallok.blog.hu/api/trackback/id/tr62485493

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása