2010.03.17. 21:50| Szerző: Sepi!

Ha már nemsokára parlamenti választások elé néz kis hazánk, gondoltam készítek egy összeállítást, hiszen nem csak az urnák előtt esünk elgondolkodóba, hanem az áruházak söröspultjainál is. Íme az országos lista 8 jelöltje:

Arany Ászok: Piros-piros hátán némi fehérrel, ami talán a lengyel-magyar kapcsolatok erősítését megcélzó külpolitikai tövekvéseket szimbolizálja. Kicsit jellegtelen, évente váltogatja a cimke designjét mint egy jó köpönyegforgató politikus. Szerintetek nem hülye szó vicc a söröm? 4,5 % kevés a parlamentbe jutáshoz.

Borsodi sör: Az országos lista második helyén (szigorúan csak az abc sorrend miatt) egy Borsod-Abaúj-Zemplén megyei jelölt. A Domináns zöld szín talán valamely környezettudatosságot hírdető pártot sejtet, de mi ez a sok sárga a cimkén, és vajon mire utal a hagyomány és minőség szlogen? A Miskolc környéki nehézipar nem valami környezetbarát dolog, vagy talán pont ez a hagyomány az egészben.

Dreher: A mocskos idegenszívű hangzásvilág már mindjárt valami kapitalista-cionista összeesküvést juttat az ember eszébe. Magyar sör ez egyáltalán? Az egyébként, de mi azért ennek ellenére ferde szemmel nézünk rá mert a logója sem áll jól, meg aztán nem is tudom mi tesz jobbat az országimázsnak, hogyha csak Dreher van a Szigeten vagy ha nincs egyáltalán.

 Fradi sör: Vajon sörben is feljutottak már a másod osztályból? Újpest drukkereknek tényleg mérgező? Aki igaz magyar ilyet iszik? Vajon Bokros Lajos bajuszán ugyan úgy állna a habja mint Kövér Lászlóén? Döntsétek el melyik a Jobbik!

 Kanizsai: Az utolsó tényleg magyar kézen lévő sörgyár remeke. Minden hazafi szíve érte dobog? Megéri egyáltalán a 99 Ft-ot? Ha úgy érzed igen akkor ideje szavazni!

 Kőbányai: Az előző rendszer maradványa volna eme nedű? A barna üveges tényleg jobb? Fekete Laci biztos ide szavazna. Szerintetek mennyit fizettek a Pepsinek hogy lenyúlhassák a logójukat? Hajrá X. kerület!?

 Soproni: Magyarország, Én így szeretlek? Tényleg semmi szükség a változásra, vagy csak a reklámszlogen sugallja ezt? Nem kellene inkább vörösbort készíteni Sopron környékén e helyett is? Az lehet jobban megy, de azért nálunk a legszebbek a nők!

Szalon: Kevés ennél ocsmányabb dobozt látni a polcokon, de kétségtelenül feltünő. Ezért lett Pécs Európa Kulturális Fővárosa, vagy a döntőbizottságot igyekeztek távol tartani tőle? Neked mi a véleményed?

 

 

 

 

 

 

 

 

Megjegyzés: Valami gebasz van a Poll-r szavazáskészítővel, vagy csak én vagyok túl hülye hozzá, úgyhogy amig valamelyik hozzáértőbb szerkesztő kolléga ki nem segít addig csak kommentekben lehet szavazni.

A bejegyzés trackback címe:

https://sokallok.blog.hu/api/trackback/id/tr171848301

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tyss · http://sokallok.blog.hu 2010.03.19. 12:44:46

Hiányolom a listáról a Balatoni világost. Amúgy meg nyilván kőbambi, barna üvegbő!

Sepi! · http://sokallok.blog.hu/ 2010.03.19. 14:37:50

Azt is a Kanizsai csinálja asszem úgyhogy félig-meddig itt van ;)

MeViktor 2010.03.21. 20:32:38

A Sopronira adom a voksot, de a Kőbányainak a kopogtatócédulát :D

Zsu! 2010.03.21. 21:25:38

Egyértelműen a Sopronira teszem a voksom! :)

alfaman 2010.03.24. 09:27:42

szerintem mindenki tudja...hogy a Kőbányai a legjobb :)

Führcsi 2010.03.24. 20:22:02

en nem politizalok es nem szeretem a felesleges vitat tehat: nem mindegy csak sor legyen:)

Sepi! · http://sokallok.blog.hu/ 2010.03.26. 20:22:56

Ezért tart ott ez az ország ahol, mert vannak akiknek mindegy hogy szalon vagy borsodi :D

Zsu! 2010.03.28. 09:57:53

Khmm na igen... de ha megtehetjük és válogathatunk akkor miért ne? Azért legyen már ízlésünk és véleményünk! Egyszer mondta egy okos, hogy csak a hülyének mindegy!
(akinek nem inge ne vegye magára!)
süti beállítások módosítása