2008.07.06. 20:40| Szerző: vidéki men

Eljött végre a várva várt pillanat, a sokallok stáb kiegészülve néhány szintén ütőképes viatal hölggyel és úrral nekivág, hogy ismét tiszteletét tegye az édes borok haza fellegvárában, azaz jól megyünk Hegyalja Fesztiválra.

A vidéki men eleve ott született múltévben, és különben is, Tokaj egy jó hely, tessenek elmnni. Live beszámoló nemigen, merthogy kurvára ellopnák a laptopot meg ilyenek, de a faluházból esetleg tolunk valamit. Az is könnyen meglehet hogy nem.

Példának okáért elsütném ide azt a történetet, amikor azt hittem tavaly, hogy hajnal 2 van, pedig délután volt. Végül úgy tettem, mintha meggyőtzek volna, csak ne győzködjenek már. Eléggé határozott voltam. Pedig meglepő módon tényleg du volt. Na ilyenkor rohadtul nem engednek be netezni a faluházba. Pedig tuti vicces lenne. Majd esetleg El Charmo utólérhetetlen sármjával beimádkozza magát, akár még fikarészeg állapotban is.

Találkozzunk ott, addig is Ne pózojjá' má'!

A bejegyzés trackback címe:

https://sokallok.blog.hu/api/trackback/id/tr98556162

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dr.Gonzó · http://rumszoda.blog.hu 2008.07.07. 10:06:09

Én most jövök VOLT-ról, csak óvatosan a Hegyalján! Ne hugyozzatok a Tiszába!

vidéki men · http://sokallok.blog.hu 2008.07.17. 15:19:40

bocs későn olvastam a kommented Gonzó mostmár baszcsizhatod
süti beállítások módosítása