2008.06.05. 13:33| Szerző: vidéki men

Tyson kérdezte e-mailben, hogy hova tüntem. Nos, lábadoztam -kérem alássan.

A hétfő az hétfő, és mivel El Charmo mostanában nem hétfőzik valamiért (vagy csak nem olyan aktívan, vagy csak nem velem), Tömzsit hívtam fel, ő pedig a figyelmemet arra, hogy van neki valamilyen égetett szeszesitala. Barter(l?) keretében én vettem sört, és kiültünk a Tisza-partra.

Én már másodjára mentem el megnézni, hogy milyen magasan áll a Tisza (csobbantani mentem no), amikor figyelmetlenségemnek (meg annak hogy balfasz vagyok) köszönhetően megcsúsztam a lépcsőn. Naná, hogy egy dupla foknál (ami olyan magas mint 2 fok). A külső bokámra érkeztem (mert miért ne), ami magam alá is fordult, ám habtestem nyolcvan-egynéhány kilóját ilyen pozícióban nem tudta megtartani, és ősszecsulottam mint a collstock. Majdnem beszartam a fájdalomtól, és féllábon állva vizelni sem tudtam, így visszaevickéltem a lépcső tetejére, át az úton. Próbáltam magam szug(g)erálni, hogy nem fáj Rocky, a fájdalom a barátod stb... Vártam azt a pillanatot, amikor ilyen esetekben elkezd múlni a fájdalom, de az nem akart. Megtapogattam, megnéztem a lábam, ami máris kétszeresére dagadt. Ekkor Tömzsi -látva hogy szarul nézek ki- belémnyomott még 1 v. két mézespáleszt elsősegély jeleggel, majd felhívta P.-t aki immár félhivatásos mentőegység (ezúton is köszönöm neki!). Javasoltam is, hogy tegyünk a Szuzukijára egy bazinagy vörös keresztet, ugyanis nem ez az első eset, hogy bajba jutott embertársainak kel segítségére a motorizált géperővel... Tömzsi hazavitte a biciklimet, és csak másnap döbbentem rá, mekkora erőfeszítésekbe tellett vajon felcipelnie a 3. emeletre, mert ahol lakik, ott nincs lift (neki is köszönöm a fáradozásait!).

Mivel ráállni még mindig nem tudtam, egylábon ugrálva félig P.-re támaszkodva nyargaltam fel a klinika amjúlance részlegébe. Erősen neheztelek azokra, akik tudtak járni, mégis előttem mentek be a vizsgálóba (csókos ki szimulánsok). Kaptam némi gammasugárzást a lábamba, majd közölték, hogy még nagyobbra fog dagadni, meg mindenféle egzozikus színe lesz. Addig jó volt, mert tolókocsival fuvaroztak (itt jegyezném meg először ültem ilyen alkalmatosságban), de itt a saját lábamra kellett állnom. Az igazság az, hogy nem volt természetes a mosolyom.

Otthon mire a liftbe értem, majdnem összeestem, de aztán felküzdöttem magam a lakásba. Megtöltöttem, egy üveget vízzel, magamhoz vettem némi jeget, és bevonszoltam magam az ágyba. Úgy számítottam, ennyi vízzel kihúzom legalább addig míg a mentőegység megérkezik.

Harmadnapra jelentősen javult (mondhatni radikálisan) az állapotom, így ma már innen az alagsori iroda dohos félhomályából írhatom nektek ennek a hétnek a történetét. Láb a széken, öröm az arcon.

Vigyázzatok a lépcsőn! Értem?!

vidéki men

szógálati közlemény: ezúton üzenem, ha hétköznap el vagyok tűnve, akkor ne e-mailben próbálkozzatok, mert otthon nincs netem, mint tudjátok.

A bejegyzés trackback címe:

https://sokallok.blog.hu/api/trackback/id/tr35505043

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dr.Gonzó · http://rumszoda.blog.hu 2008.06.05. 13:46:19

Jobbulást! Így jár aki bele akar hugyozni a Tiszába. Én is próbáltam már és belehugyoztak közben a vodkanarancsomba...

El Charmo · http://villamostura.fw.hu 2008.06.05. 14:19:33

Csatlakozom az előttem szólóhoz.

Ezek szerint invalidus voltoddal magyarázható az is, hogy tegnap nem találtalak a 9-esben, és így nem is tudtalak elcsábítani sörözni. Most már mindent értek.
Nekem végül nélküled is sikerült teletubbyvá váljak jópár sör és néhány deci rumutánzat hatására.

Tyss · http://sokallok.blog.hu 2008.06.05. 14:33:53

Látom sikerült felülmuld azt, amikor én beleestem a Tiszába!

vidéki men · http://sokallok.blog.hu 2008.06.05. 18:51:43

"belehugyoztak közben a vodkanarancsomba..."
aztakurva...
az milyen már?
És ezt így hogy?
ledobtad uána legalább a lépcsőn?

El Charmo · http://villamostura.fw.hu 2008.06.05. 19:02:58

Ne akard megtudni, hogy milyen az. Már sajnos én is tudom.
Nem lett ledobva senki a lépcsőn, mert az tudjuk milyen veszélyekkel jár, helyette visszahugyozott az illető sörébe egy másik alkalommal.
Én pedig megvámoltam a szóban forgó, felturbózott italt, így átéléssel és tudatos mohósággal ittam a hugyos sört.
Szép történet, nemde?

vidéki men · http://sokallok.blog.hu 2008.06.05. 19:08:12

Nebassz ha nagyon nevetek fáj a lábam...

Tyss · http://sokallok.blog.hu 2008.06.05. 19:16:24

Charmo ki nem hagyta volna a hugyos sört!!!
Következő alkalommal vajh üvegből ivott már?

El Charmo · http://villamostura.fw.hu 2008.06.05. 19:19:37

Elárulom, a szóban forgó sör esetében nem zárta ki egymást az üveges kiszerelés és az optimálisnál nagyobb húgy koncentráció.

Tyss · http://sokallok.blog.hu 2008.06.05. 19:21:35

amúgy mi az optimális koncentráció?

El Charmo · http://villamostura.fw.hu 2008.06.05. 19:32:42

Nevezzetek maradinak, de én a tradícionális 0 húgyszázalékos italokat kultiválom leginkább.

vidéki men · http://sokallok.blog.hu 2008.06.05. 19:37:25

Engem egyszer gyenge-húgyos körösholtágvízzel pofánöntöttek. Aztán azt hazudták, hogy nem is hugyoztak bele, pedig de, mert éreztem a sós ízét!

Kemény gyerekkorom volt!
(A srácot aki pofánloccsantott vele, meg egyszer egy mások srác pofánfújta Chemotoxszal)

Dr.Gonzó · http://rumszoda.blog.hu 2008.06.06. 11:20:14

Na de aki az én vodkanarancsomba hugyozott annak édes volt a vizelete és majd jól megbűnhődik a cukorbetegségével. ez egyébként egy szomorú történet, és még hugyos sós mogyoró is volt benne a vége felé. A tanulság: Ne hugyozz a Tiszába, mert rábaszol!

vidéki men · http://sokallok.blog.hu 2008.06.06. 17:21:09

Előre félek, mert már a Dunába is hugyoztam... Sőt, ha jól meggondolom, van némi oka a bosszúra a Moldvának és az Isar-nak is. Basszus...

Dr.Gonzó · http://rumszoda.blog.hu 2008.06.06. 19:11:40

De ittál is már azóta, szóval ki tudja mibe volt belehugyozva. Ráadásul meg gondolj bele ,örülhetsz hogy a Tiszánál nagyobb folyóknál nem az egész lábad tört le.

El Charmo · http://villamostura.fw.hu 2008.06.06. 20:25:36

Szép téma, egyre jobban tetszik!
Ha belehugyozok a deszki kanálisba, mire számíthatok?
Csak hogy tudjam, érdemes lenne-e erre vetemednem, ha egyszer a szükség úgy hozná?
Van ez akkora tétel, hogy még megúsznám, vagy azt mondjátok, egyáltalán nem éri meg a Vizek Szellemével packázni, és inkább follyon be a gatyeszba, aztán majd vidéki mentől lízingelem a vándornadrágunkat.

Dr.Gonzó · http://rumszoda.blog.hu 2008.06.07. 10:37:58

Saját felelősségre kipróbálhatod, aztán meg majd magadra vess ha letörik a lábujjadról a köröm

Dr.Gonzó · http://rumszoda.blog.hu 2008.06.07. 14:34:15

Az jutott eszembe, hogy akár mindig is hordhatnád a vándornadrágot és helyette tarthatnál nála egy sajátot, és ha véletlenül álmodban lehány valaki akkor a saját nadrágodban mehetnél haza

vidéki men · http://sokallok.blog.hu 2008.06.08. 21:28:52

Nem a méret a lényeg, szerintem a deszki kanális esetében 2 eset lehetséges:
1. örül neki hogy hígul kicsit
2. ott helyben felúszik valami kórság a pisisugáron, és lerohad a pisilőd egy héten belül

Ezek lehetnek.
süti beállítások módosítása