2008.10.14. 21:28| Szerző: Sepi!

Csak hogy megtőrjem Tyson egyeduralmát és bebizonyítsam, azért idehaza is akadnak még néhányan akik sokallanak becsülettel, még ha poszt nem is mindig lesz belőle.

Az egésznek a Máté az oka, ő látott el ugyanis némi zöld finomsággal pénteken. Nagyon égette a zsebemet és ezért tegnap este Alphával ki is próbáltuk. Hozott még 12 sört és a végeredmény az lett hogy a maradékot azóta is keresem a lakásban. Valami kurva jó helyre rejtettem el tegnap, csak nem emléksze hová.

Előrelátó módon két rakétát csináltam még józanul, bár egy igazán jó holdutazáshoz három kell(indító rakéta, gyorsító rakéta és fékező rakéta). Alpha meglepett egy Pannon Golddal is a régi szép idők emlékére, ami nem volt olyan finom mint régen, de legalább az ára sem inflálódott azóta. Nem rossz teljesítmény ekkora gazdasági válságban 70 Ft-ért 3,8%-os sört vásárolni. A lakás egyébként is úgy néz ki mint egy támaszpont valami keletnémet scifiből. Sanyi ugyanis némi Tóth Károly-i ötlettől vezérelve a fél lakást alumínium fóliával borította hőszigetelés céljából. Még a konvektorknál megértem a buzgóságát, de hogy az olvasó lámpát és a függönyöket miért kell befóliázni? Befutott Zsuzsi is és a negyedik sörünknél bele is kezdtünk az űrutazásba. Alpha meggondolta magát és nem mászott ki teljesen az ablakon ezért betoltuk a maradék sört, hogy majd elmegyünk vásárolni és közben a közeli római arénában fogunk rápippantani a másodikra. Mindig is szerettem volna kétezer éves romok között betépve bolyongani. Indulás előtt feltaláltunk egy remek szokást. Nyomsz egy marék csípős mustárt a saját és a barátaid kezébe, majd lenyaljátok egyszerre és arany ászokot isztok rá. Perverzebbek a végén bedughatják az ujjukat a seggükbe. A még perverzebbek még mustárosan tehetnek ugyanígy. Dirty-univer-sanchez. Indulás közben még egy csillagközi alma-támadást intéztünk az udvarban lakó kóbor macskák és nyugdíjasok ellen. Volt öt rohadásnak indult almám amit remek érzés izomból lekúrni a negyedik emeletről. Nem esik messze az alma a negyedikről szól a közmondás. Beültünk még két sörre egy kocsmába ahol a wc ülőke úgy nézett ki mintha szögesdróttal lenne bevonva aztán megcéloztuk az éjjel nappalit. Itt igen nagy maglepetésünkre nem tudtunk alkoholt vásárolni mert az ebben az üzletben este 10 és reggel hat között tilos. Azt már nem tudom mi is volt az indoklása a boltosnak, mert már nem csak beszélni nem tudtam rendesen, hanem a megértéssel is gondban voltam már ekkor. Hiába mutogattam én, hogy ott van a polcon a borsodi és ne próbálja letagadni, hajthatatlannak bizonyult. Végül Alphával visszatértünk a lakásra rakétázni és mustárt enni. A maradék zöldséget ismeretlen helyre rejtettem. Hogy fogok majd örülni ha meglesz. Tisztára olyan ez mint a fundamenta, elvégre gondolni kell a jövőre is ekkora gazdasági válságban.

egó: (3,5/5)
plebs: (4/5)

A bejegyzés trackback címe:

https://sokallok.blog.hu/api/trackback/id/tr56714294

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása