2008.09.19. 15:00| Szerző: Führcsi

... London Reading partyhoz es egyeb mokas megjegyzesek. 

A suru hetvege kodeben kiment a fejembol nehany igen fontos reszlet plusz most meg az elmaradott illusztralo kepeket is feltoltom mert loreal:) 

A teljesseg es idorendiseg igenye nelkul:

-meg odafele a busszal megaltunk egeszsegugyi szunetre, ertsd pisi-cigi (meg jo hogy a sofor is bagos volt) aholis eletemben eloszor lattam mekka fele hajlongo-terdelo embert (nem, nem prosti hanem imadkozo ember) erdekes volt egy auto parkoloban cipojet levevo es elmelyedo embert latni (hogy a f**mba tudjak merre kell hajlongani...)

-a mokusvizes party olyannyira eldurvult hogy egy jo 20cm-es konyhakessel levagtuk a jelenlevo uriember polojat. az errol keszult videot igerem megprobalom majd kozzetenni

-a kongas bulihoz csatlakozott egy teljesen nem normalis ember aki total bolcsesz kinezetu volt es a ritmustol teljesen fuggetlenul, csupan a sajat szorakoztatasara (mert mast csak zavart) egy elektromos furulyan (bocs, nem tudom a nevet de felvilagosithattok hogy nemi kulturat is vigyunk a blogba) fulyta a sajat kis szerzemenyet gondolom. a kepen lathato lesz majd.

 

a nothing hill festival nappal...

  

 

 es este...:D

( az a kis sapkas a nyomi bolcsesz) 

-ugyancsak ott folytattam punk multamat es megittunk vmi talalt lottyot, talan ez volt az oka a betegsegemnek utana... sosem valtozok meg.

mas... 

-kepzeljetek mit tudtam meg egy szlovak csajtol: mi foglaltuk el szlovakiat nem ok magyarorszagot...aze erdekes nem??

-nektek raboltak mar el az alsonemujeiteket acelbol hogy az a fejukon hordva menjenek el bulizni a barataitok, mert nekem igen

-a palinka veszelyes itoka, foleg kulfoldieknek:)) latnotok kene ahogy a halal felelem felvillan a szemukben amikor komondom azt a szot hogy P A L I N K A

-buszken jelentem hogy ket napja atfejtuk uvegekbe az elso hazi keszitesu sorunket, ami annyira eros mar most hogy sztem feles formajaban lesz csak fogyaszthato, mert Francesca biztosra megy es nem szarral gurigazik sort teren tehat az ajanlott 20 liter viz helyett o 15 litert adott hozza de dupla mennyisegu cukrot. Jo is az ha az ember fonoke sorimado es profi sorkeszito mert finom tippeket kapsz tole, nomeg feljavitott receptet (Videki Men keszulj, majd kiokitalak). Es hat az atfejesen felbuzdulva rendeltunk meg 4 mindenfele tipusu sor kitet. ajanlom az olvasokozonseg figyelmebe a www.brewyourownbeer.co.uk honlapot, hihetetlen... 

igy keszult a sorocske 

 

ennyi mara, zarul Fuhrcsi mokatara xxxx

PS: nehany vicces kepecske meg:

igy nez ki egy fasza kis bbq

 

 

ez meg egy puncibolt:) (London)

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sokallok.blog.hu/api/trackback/id/tr18671458

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vidéki men · http://sokallok.blog.hu 2008.09.19. 15:37:14

Nos ennél csak a finnek durvábbak. Ők nem szarakodnak kitekkel. Víz, néhány szem gyümölcs (mert különben illegális) cukor oszt' haddszóljon. Mert drága az alkohol. Fincsi mi?

vidéki men · http://sokallok.blog.hu 2008.09.19. 15:41:57

Amúgy meg a szlovák csajnak maximálisan igaza van, elfoglaltuk tőlük tényleg annó Szlovákiát, mind a 30 négyzetmétert. És tudvalevő, hogy annakidején az európaiak is csak visszafoglalták a koszos indiánoktól Amerikát, mert az mindig is a miénk volt, illetve a dánoké (viking sztori).

Érdekes lenne végighallgatni az összes környező (meg távolabbi) ország szerint hogy hogy is volt ez az európai történelem...

Volt ilyen kezdeményezés hogy közös szlovák-magyar történelemkönyv. Elkezdtek beszélni róla ilyen munkacsoportok (töritanárok innen-onnan). Végül abban maradtak, hogy néha összegyűlnek itt vagy ott és jól bebasznak, mert csak összeveszés lenne ha érdemben próbálnának egyeztetni, vagy üres lenne a könyv. Szerintük ez a hülyeség mi szerintünk meg az. Végül is nem rossz álláspont.

Führcsi 2008.09.19. 16:12:24

faszomat hogy tul nagyok a kepek de man igy is kb 2 oraja baszkolodok veluk szal ennyi vegeztem a lenyeg igy is latszik

vidéki men · http://sokallok.blog.hu 2008.09.21. 22:52:43

Ezért vagyunk ;-) nyújtjuk a technikai segítséget, higgénikussan! Annyira durván nem baszunk be mostanában hogy félelmetes elkezdek konzervbejegyzéseket gyártani asszem... Majd élesíti El Charmo elvégre ő itt a kritika maga ;-)

vidéki men · http://sokallok.blog.hu 2008.09.22. 16:41:35

Mi ma DIDI boltot találtunk. Elképzelem ahogy F. Pákó bemegy és elkezdi hogy: adideadidit a diditadide...

Tyss · http://sokallok.blog.hu 2008.09.22. 16:44:25

Azé nyugaton minden más...
Punccit, meg a didit botba árulják...

vidéki men · http://sokallok.blog.hu 2008.09.22. 17:19:59

boltbaN! paraszt....
Egy hónapja vagy itt, és már elfelejtesz magyarul?

Egyébként ezeket otthon is árulják boltban, csak ott kuplerájnak hívják...

Tyss · http://sokallok.blog.hu 2008.09.24. 11:33:48

Direktem írtam így, amúgy meg aki még egy hónapja SE van Dániában és máris összehányja a WC-t, az ne parasztozzon, jó???????? :-)

vidéki men · http://sokallok.blog.hu 2008.09.24. 11:46:37

Ha nem puncculsz, hanem rendesbe iszol té is, akkó té is behnytál vón, e!
süti beállítások módosítása