2008.09.01. 23:01| Szerző: vidéki men

Mielőtt a happy endhez érnénk, azért némi viszontagságon át kell vergődnünk így virtuálisan. Ezzel együtt elnézését kell kérnem mindenkinek, hogy ide öntöm ezeket, mentségemre legyen mondva, hogy iszunk is rendesen közben. Máshogy ezt nem lehetett volna elviselni basszus... Most éppen Dansk Pilsner fogyasztunk (itt .33as üveg dívik), ami 2.25 korona és egész fine. A Carlsberg csinálja és 4,6-os. Ennyit a technikai paraméterekről.

And now something totally different ahogy aztat a Monthy Python aszondta volt annak idején.

Az első két napot Dani (megmentő Istencsászár) 7 (hét) m2-es szobájának a padlóján töltöttük, amivel pattanásig feszítettük a húrt, a háziak többször is rákérdeztek ugyanis Daninál, hogy mi itt alszunk-e, meg mi az a kurvasok cucc. Amire ő próbált kitérni, hogy peeerszehogynem, csak a cuccunk van itt, és mi egy youth hostelben alszunk. Ez később így is lett. Addig azonban ott szívtuk egymás sörszagú kipárolgásait. Este későn (ofkorz besörözve, hogy a faszomba lehetne  puszta földön aludni józanul) értünk haza, hogy ne fogjanak gyanút, hétre meg elhúztak a háziak dolgozni. Szóval így odacsempésződtünk. A gond az volt, hogy a sör ugye az dolgozik. Mer olyan. Én meg ilyen paragép vagyok (ugye Fürhcsi megy Tys tudhatja mit fostam itt Dániában annó, és hogy végigrettegtem az éjszakát, amikor illegál vadkempingeztünk, ők meg édesdeden szundítottak melettem) és nem mertem kimenni pössenteni, így reggelre a veséim olyan állapotban voltak, mintha megfordullt volna a folyadékháztartásom és a farkamon kéne a vizet felszívnia a szervezetemnek. Elképzeltem ugyanis mi lenne a szitu, ha apuval, vagy anyuval összefutnék a vécé előtt, neagyisten rányitnék. Az éjszaka közepén ugyanis én is nehezn tolerálnám, ha egy vadidegent találnék a lakásomban. Ennek ellenére nem volt szörnyű (de).

Amikor már nem mertük továbbiakban kockáztatni, hogy esetleg Dani is homelessé avanzsál (neki juttatott az egetem), akkor kerestünk valami nice hostelt. Hozzá kell tennem elég balfaszul. A "just arrived in Copenhagen" papírból amit a nemzetközi irodában adtak, kinéztük a legolcsóbb hostelt, belokalizáltuk, és elindultunk. Eléggé kint volt a francban, de a fasza citybikeokkal nem volt akadály (de mert szarok erről később). Ekkor konstatáltuk, hogy READ THE FUCKING MANUAL FIRST, ugyanis a hostel már egy hónapja bezárt. Kérdés, ekkor mi a francért tüntették fel a lapon (persze ott volt az is hogy be fog zárni, de mi csak az árat néztük)? Danihoz nem volt pofánk visszamenni, ezért irány a hiperfasza megamodern Királyi Könyvtár, mertugye a másodiklegolcsóbb hotelt miért is néztük volna meg, hol a faszban van a térképen... Tudni kell, hogy ez egy bazinagy, bazimodern épület és összesen kettő! olyan gép van, amin lehet netezni. Az is ilyen állóhely, diszkriminatívan a terem közepén. Köszi b+! Hol máshol lehetett a hostel mint 2 utcával az előző melett. Azért odaszóltunk hogy van-e szoba. Volt. Elmentünk kifizettük. Volt kis dorm (17 fő), közepes (nemtommennyi), meg nagy (66 fő). Nyilván a nagyot választottuk, az volt olcsó ugyanis. Kaptunk egy Kenyai hálótársat, ugyanis az emeletes ágyak ketteesével (azaz 4 ágy), ilyen pozdorjaszirszarokkal vannak elválasztva, afféle szobát imitálva. Ha megmozdultál az ágyon, akkor pedig olyan hangokat produkált, mintha egy telepakolt kamion százötvennel beleszántana egy méhtelepbe. Welcome in Copenhagen, oh yeah... A végére azért egészen megkedveltük. Kár hogy pont bezárt harmincadikán. Az alkalmat kihasználva a mások által otthagyott fűszereket, műzlit, lekvárt leraboltuk a közös konyhából, ugyanis nyilván kidobják ha bezárnak. Utolsó reggel még tanúi lehettünk, amint ízekre szedik a kis fülkéket. Zsákmányoltunk is egy tökéletes állapotú esernyőt, egy sört az ágy alól, amit otthagytak (fasza volt) és egy törölközőt a szemben lévő fülkéből kiköltöző (tisztának látszó) lányok után. Az afrikai gyerek nappal aludt, éjjel jött. Tyson szerint vagy dolgozni, vagy lopni járt. Egyik este egy fullmattakész (olasz) srác csinálta a műsort, úgy hajnal 2 fele. Mindenhová beesett és üvöltött. Én azt hittem lincselés lesz. Mégis csak 66 ember. De nem lett, és azon kívül, hogy aludni nem tudtam, jól is éreztem magam, már amennyire kilátástalan helzetekben lehet ilyet. Legalább jót ettünk, olcsón (tésztát nem kelett venni, találtunk).

A wifit sem itt nem sikerült Tysnak az überistenkirály Ubuntus laptopján belőni, sem a hiperkirály könyvtárban. Pedig a diák elvileg olvasójegy is. Beírtunk mi neki minden szar számot, de nem adta meg magát.

Az én diákomat persze elhányták, és nem tudtam átvenni. Nyilván az enyémet, miért ne. Amúgy ma tudtam meg az orientation meetingen, hogy azon szerencsés 40 ember között vagyunk, akiknek még nem sikerült szállást találnia az egyetemnek. Most trükkösebb voltam, és mondtam a csajnak, hogy fordítva van a given, meg a family name. Így megtalálta. Amúgy kínai volt, nekik is így van, tudhatná. Paraszt.

Egy napig volt egy kínai pajtásunk is, egy lány, aki velünk nyomta volna a robotikát egy csoportban (hetes kúp), rá is lőcsöltük a laptopot amit adtak, nem baj visszadta, mert leadta a tárgyat (de a nevén van hihi, majd jól megtartjuk, mérmint a gépet). Mónikát is rá próbáltuk sózni, de olyan magas volt neki, mint nekem az integrálszámítás.

A csoportban dolgozás it nagyon megy. Van egy full beszédhibás társunk tanárunk, néha szórakoztatom is az utánzásával a többieket (it isz impóhtant tu vőhk in kúpsz). A csoportban van még egy srác, aki meg úgy beszél, mint egy szélütött (amúgy full király megjegyzései vannak, szal tök intelligens meg minden, lehet tényleg volt valami ilyen problémája). Néha azért értem mi folyik.

A bicajok mint mondtam szarok. És itt illik még azt is jelezni a kezeddel, ha éppen fingani akarsz a biciklin. Egyszer elmulasztottam, belém is szállt hangos kiabálás (figyelmeztetni akart) kíséretében egy darab dán bácsi. Kicsit keresztben állt a kormánya, és elég nagyot zakózott. Sűrű bocsánatkérések közepette segítettem neki visszaforgatni a kormányt, leporolta magát, csekkolta az összes cuccát, aztán elpályázott, némi tanáccsal megtámogatva engem a jövőre nézve. Érdekes. Otthon minimum anyám foglalkozásának a tippelgetésével indított volna az illető.

A másik ami a bicajokkal van, hogy ottvannak szétdobálva (és lefosztva) mindenhol (rá is szánok egy fotósorozatot, címötleteket várok, a sikeres (nyertes) beküldő között (mind az egy között tudom) kisorsolom majd a könyv egy példányát). Néha zár nélkül. Mi is beruháztunk egy full királyba (gyk. elhoztuk, hazaloptuk, a magyar nyelv találékony e téren, ahogy Hofi is megmondta), hazatoltuk öt és fél kilómétert kifordult gumikkal. Jeeee. Kell rá csavar (mert lelopták róla az összeset majdnem) amiből már csak négy hiányzik (más bringákról leloptuk, de csak elhagyottakról ofkorz, nem vagyunk mi bűnözők). Egy bokorbn láttunk ma egy elhagyatott másikat, kerék nélkül. Mikor megnéztük kiderült, hogy ez még istenkirályabb. A full váltószett, a zsír ülés, a méregdrága kormány és fékek, no meg a hightech váz mind otthagyva. Mi hiányzik? A kerekek. Vagy drága, vagy lusták megcsinálni, inkább ellopják basszus. Szal van ülés, meg csavar, de mondtam Tysnak, vissza kll menni érte, mert otthon egy ilyen bicó hatvanról indul. Használtan. Tehát van két és háromegyed biciklink. Meg új lakatunk, mert a régit elhagytam ugye. Ha összeraktuk az újat, eladjuk homelesst. Kár, megszerettem egészen.

Harmincadikán írtuk alá a kékújságból vadászott albinak a szerződését. A srác macedón, és iszonyatosan jó fej, ma például közölte, segít nekünk valami programozási melót találni, meg mikor csinálhatnánk egy ilyen közös vacsorát. Igazából a magyarokat nem nagyon csipázzák szerintem a dánok. Mi nekik mosdatlan kommunista keleteurópaiak vagyunk. Néha szerintem mi sem sokat feltételezünk egy bolgár, albán vagy kazah ismeretlenről. Ha lesz sok időm, csinálok valami közvéleménykutatást erről az utcán. Szóval szerintem annak köszönhetjük, hogy ez a srác végül szóba állt velünk, hogy egyáltalán tudja kik azok a magyarok, és tudja, hogy nem karunk lovat tartani az első emeleten.

Mint mondottam 30-án már volt lakás, csak éppen 31-én volt a költözés. A hostel 30-án zárt reggel 10-kor. Danihoz nem mehettünk, a hostelek tele voltak. Ki is mentünk a Danhostel Amagerbe ami retkesül kinntvan, és ők is full booked. Előző este a helyzetet ecsetelve egy fullrészeg újzélandi lány közölte, hogy nincs egy szabad ágy sem egész Koppenhágában, kivéve ahol ő fog aludni, a Hotel Windsorban, ami gay friendly, vagyis egy buzitanya. No ezt akkor kihagyjuk. Amagerből kimentünk a tengerpartra, mert jó az idő, és legyen valami kis üneplés, ha már találtunk szállást. Itt hívott Igor, a főbérlőnk, hogy megoldotta, lesz matracunk és nem kell ketten aludnunk egy ágyban (még így is jobb lett volna, mint a gay hostel, Tyst legalább ismerem, tőle csak nem kapok el semmi SZTB-t). Ekkor félénken megkérdeztem, hogy lehetetlen-e hogy ottaludjunk már ma. Vázoltam a helyzetet, mire ő mondta, hogy ha nem tudjuk megoldani hájóhogypersze, nehogy felprédáljákmá a kis seggünket a gay turistok (Helló turiszt from de bekk szájd...). Így megkönyebbülten éghettünk le a 25 fokban, és zsugoríthattuk a farkunkat a tíz fokos tengerben.

Az egy dolog, hogy néha megijedtem, mert ha nem magam elé néztem éppen, mindenféle izéket gyűjtögetve (kagyló, pénz, használtóvszer) akkor néha benyomult a látómezőmbe némi mezítelen női felsőtest, ami engem a katolikus neveltetésemből fakadóan feszélyez. Kérdés. Ilyenkor hogy a túróba lehet természetesen viselkedni? Ha pont nem arra nézel, akkor feltűnő. Vagy pont oda kell nézni, mert megsértődik, ha nem? Elvégre azért rakta közszemlére? Apropó közszemle. Volt egy fiúúú, és volt egy láá á á ááány... Izé. Szal mentek haza, és ott öltöztek át. A csaj a törölközős módszerrel nyomta, és ellentétben néhányakkal, ő nem akarta az embereket a mellbimbójának a látványával zavarba hozni, ezért egész magasra tekerte a törölközőt maga köré. Ami nem volt túl széles, ezért amikor lehajolt hogy felvegye a bugyogóját, Tysonék olyat láttak, amit a srácon és a hölgy nőgyógyászán kívül másnak nem igen kéne. Tipikus példája a túlvédekezésnek. Vagy ő arra volt jobban büszke? Elvégre a tenger felé is pucsíthatott volna a tömeg helyett...

egó: (4/5)
plebs: (0/5)

A bejegyzés trackback címe:

https://sokallok.blog.hu/api/trackback/id/tr16644089

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vidéki men · http://sokallok.blog.hu 2008.09.01. 23:06:03

bocs, kurvára el van gépelve, de most nincs energiám kijavítani... sorry

El Charmo · http://villamostura.fw.hu 2008.09.01. 23:24:10

Én is erre a megfigyelésre jutottam. De remélem legalább a söröktől nem bírsz csak írni.
A történteket olvasva nem is tévedtem olyan nagyot mikor kérdeztem, hogy áruba kellett-e bocsájtanotok a testeteket. De szerencsére végül minden jóra fordult.

vidéki men · http://sokallok.blog.hu 2008.09.01. 23:36:14

Remélem megkönnyezted, szerintem szívbemarkoló történet.
Tyson szerint 1-1 a mérleg eddig, látott egy faszt és egy puncit.
Amúgymeg kicsit ja, azért is volt a bebszcsi tag! De inkább fáradt vagyok, egy harmincast rakunk azért naponta a bicajokba.

Sepi! · http://sokallok.blog.hu/ 2008.09.02. 14:45:52

Ha már nem hoz zavarba egy meztelen nő látványa az azt jelenti, hogy a pornóiparban dolgozol. Csak nehogy a végén a faszok-pinák számolásban az elsők nyerjenek.

Sepi! · http://sokallok.blog.hu/ 2008.09.02. 14:47:11

Bár most hogy jobban meggondolom akkor lesz gáz ha már a kutya nemi szerveket is számoljátok majd. Legalább végre nem hiába keresnek majd a sokallokra rá hogy kutyával+baszni

El Charmo · http://villamostura.fw.hu 2008.09.03. 11:59:15

"Remélem megkönnyezted"
A mai napig elmorzsolok egy-egy könnycseppet, ha eszembe jutnak a történtek. Nemcsak hogy szívbemarkoló, de egyúttal tanulságos is!

"nem hiába keresnek majd a sokallokra rá hogy kutyával+baszni"
A kutyával baszás már nem téma, most már olyan keresőkifejezések dívnak, mint a "hordómosó+fej", az "ételhordo+troli", vagy azért a régi vonulatot is fenntartva, a "wc-n+kutyákkal+pockolni", vagy éppen a "gecis+arcú+michael+phelpse".
Úgyhogy lassan megérni látszik a helyzet egy újabb keresőkifejezéseket taglaló bejegyzésre!

vidéki men · http://sokallok.blog.hu 2008.09.03. 12:35:14

Éreztem is, csak nem akartam túlexponálni magamat. Főleg most kell meghúzzam magamat, hogy ennyire alkoholszegényeket posztolunk. De ma terveztünk bekúrni olyan teletubby szintre.

El Charmo · http://villamostura.fw.hu 2008.09.03. 13:34:38

Nekünk megvolt a Teletubby szint tegnap (nekem legalább is biztos).
Az a töményhúzó verseny már lehet nem kellett volna a végén, de egyedüli indulóként sikerült is bezsebelnem a 4 sörös fődíjat, amit a biztonság kedvéért a kezemre is fölírtunk ahogy azt ma reggel konstatálnom kellett.

vidéki men · http://sokallok.blog.hu 2008.09.03. 14:34:08

POSZTOT! POSZTOT! (de csak miután elintézted az egyéni tanrend kérelmünket... előbb a szórakozás, meg a haverok, csak utána a munka)

Sepi! · http://sokallok.blog.hu/ 2008.09.03. 16:08:58

Még vízipisztollyal is lelőttelek miközben aludtál több helyen is. Mindig elcsodálkozom, hogy tudsz mondat közben elaludni
süti beállítások módosítása