2009.04.30. 23:33| Szerző: Führcsi

Csak hogy a kedves bloggerek meg olvasok el ne felejtsenek, meghat hogy bizonyitsam hogy csak azertmert az elet sanyargat azert en meg iszok am rendesen, beszamolnek az ev elso fesztivaljarol ami jofajta ingyenreklam is lesz sztem, nomindegy...

...szoval, az ugy esett hogy husvet utan esett az ev elso, legalabbis europaban tartando fesztivalja, aminek becses helyszine Belgium pusztaja, valahol del-keletre Brusszeltol. Ez egyben a vilag legvillamgyorsabb fesztivalja, ugyanis masfel nap alatt elintezik az egeszet (boooooo), meg be sem lehet baszni rendesen, meg epp hogy felveszed a peaces feelinget, manis vege, nomeg nem is beszelve arrol hogy mivan ha kiesik egy nap, mint ahogy az megesett velem Hegyaljan... Az esemenyneve, Groezrock, ami szerintem a gross szobol, azaz nagy-bol levezetve, nagy rock fesztival.A zenei stilus punck rock, hat nem az enyem de azert a fesztival erzest nem rontotta el semmi. Az elso es egyben utolso elotti napon fos ido, meg sar fogadott minket (lasd kepek), igy beavattam a tuti, uj, viragos gumicsizmamat (ismet, lasd kep). Igy most ki is hasznalnam az alkalmat hogy dicsoitsem picit ezt a nagyon fasza talalmany, iszonyat kiraly fesztival kellek. Szoval sar, eso, fos punk zene,4 fok ejszaka es hogy tetozzem a fost, nehany francia is, fujjj:). Gondolom az sem segitett a porgesnek hogy elozo nap benyomtunk egy nemzeetkozi karaoke-n ahol a vegen mar mindenki mi voltunk...

Node aztan jott a szombat, ragyogo napsutessel aminek koszonhetoen a mar angolla valt disznoborom le is egett, igy a trikom nyoma azota is cukin latszik a hatamon:). A jo idovel, az emberek is lazabbak voltak szoval elindult a spanolas meg a hulyeseg. Ez volt eletem elso nemzetkozi fesztivalja (a Szigetet csak a magyarul beszelok elhanyagolhato aranya miatt nem szamolom a nemzetkozi fesztivalok soraba) igy sok ujdonsaggal talalkoztam, mint pl. pia es kaja jegy-et kellet venni es azzal fizetni mindenert bent, 3dles sor, de legalabb jofajta belga es nem meleg-vizes aszok,dedikalo satorr, sator ahol enekelhetsz a kedvenc enekeseddel, zuhanyzok hianya stb. De azert deltol mar szinten tartva egeszen ejfeli elveszesemig es osszeomlasomig spanoltunk nemetekkel, belgakkal, kiosztottunk az itt is meno ingyen olelesekbol kb 100at, enekeltunk az egyik banda enekesevel karaoke-t, ittunk sok sort, ettunk sok eredeti belga sultkruplit es vegul az ejszaka alatt nem fagytunk szarra, ez is valami. Osszefoglalva jo volt bemelegitonek de en azert hianyoltam a reszek pankok szopokontos kiabalasra valo ebredest, a meleget meg amugyis, en maradok a kedvenc Hegyaljamnal, olcsobb is az tuti, node ezt is kiprobaltam.

A fennmarado napbokban meg ellatogattam Gent-be es Brougge-ba is, meg sok sort kiprobaltam, igy elorebb jutva az uj eletcelomba, vagyis hogy minnel tobb belga sort kiprobaljak, hat igyekeznem kell mert van nehany ezer ugyanis minden kicsi apatsag meg akinek nincs jobb dolga sort csinal.

Legkozelebb egy  masik orszagbol jelentkezek ismet:)

Tiszteletem,

Fuhrcsi

A bejegyzés trackback címe:

https://sokallok.blog.hu/api/trackback/id/tr931096652

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása