2008.10.12. 19:51| Szerző: Tyss

Nos kezdem picit kisajátítani a blogot, de hát a kedves szerzőtársak úgynézki eléggé ellustultak... arra ugye gondolni sem merek, h nem isznak rendesen! Sármó meg már nem is iszik, kezdek érte komolyan aggódni, hiszen lassan már egy hete tiszta. Ezuton is szeretnék jobbulást kívánni, a mielöbb italozás reményében.

A tegnap este a frissen kibontakozó pornókarrieremet sajnos derékba törte... szó szerint. No de lássuk, mire emlékszek:

Igazából tegnap este Dani volt az aki belevitt minket a roszba... :-) (Igazi ÖVK sztori jön Dani, lassan már nemhogy tag, de elnök is lehetnék) Ugyanis, megtudhattuk tőle, h bizony Amager koliba sörfesztivál lesz (minden héten az van valahol), 30 kr 1 liter sör, szal faszás. Vidéki man összedobott valami vacsorának valót (fasza is volt, köszönet érte), közben elfogyott pár Harboe Fakta (csak hogy lehessen a későbbiekben adatbányászni a blogot) sör és megkóstoltuk a Absolute vodkát is (lehetne ilyen feladat, h mit isznak a blogírok :-) ). Sikerült elkerekezni a "fesztiválhoz", ittunk, megváltottuk a világot, szal a szokásos. Sikerült összehozzon a sors egy ex Marx Károlyossal, aki azért jár a müncheni LMU-ra, mert nem bírta a Marxot. Nehezen tudtam elhinni a dolgot, szegénynek gondjai akadtak a statisztikával. Véleményem szerint csak lusta geci volt tanulni...

videki mannal megszavaztunk egy hazamenetelt, ám nem találtuk Mónikáékat. Nekem ezen jócskán ledobta az agyam az ékszíjat, sikerült is néhány közelben lévő bicajt felborogassak... Jött is biztonsági őr, és két nagyon kedves szerb fiatalember akik mindezt erősen nehezményezték. Próbáltuk velük megbeszélni a dolgot, úgy nézett ki sikerül is. Miután a biztonsági ör elhúzott a picsába, mivel őt gecire nem érdekelte mi van, a két szerb gyerek is előkerült a semmiből, rendesen nekem is estek, és hát kaptam pár rugást a derekamra. A dolog elsődleges áldozata a sapkám lett, az valahol a csatornában kötött ki, továbbá a derekam is gecire fáj. Így lett vége a karrieremnek, bár lehet ha sármót választom ügynök nek, még vihetem valamire! ;-)

Ezenkívül szeretnék még köszönetet mondani a dán rendőrségnek, hogy pont leszarják ha felhívják őket, annyit ajánlottak, hogy holnap reggel tegyek feljelentést (na ennél a pontnál küldtem el őket a picsába). De néha még le is tették a telefont. No igen, mostmár tényleg elhiszem, hogy unatkoznak az itteni rendőrök, mivel basznak ezek bármit csinálni.

A bicajak amúgy 20 méterrel arréb voltak, csakhát nem emlékeztünk hol hagytuk. :-) A haza út is igen sikeres volt, videki man többszöri kisérlet után egyszer végül szerencsésen meg is csókolta az aszfaltot, amire én nem is emlékszem. :-)

Ma reggel kirándulni kellett volna menni, de kicsit elaludtunk... :-)

A bejegyzés trackback címe:

https://sokallok.blog.hu/api/trackback/id/tr12710372

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

El Charmo · http://villamostura.fw.hu 2008.10.12. 20:33:27

"bár lehet ha sármót választom ügynök nek, még vihetem valamire!"
Az eszedbe sem jutott, hogy azért kerültél bajba, mert nem engem választottál? :P Mondjuk én mondtam nekik, hogy csak a sapkát vigyék, de ezek a szerbek ha egyszer belelendülnek... Na ezért majd számolok is velük! (Hiába, olcsó munkaerő!)
Nem késő még elhatároznod magad mellettem! Veszünk szépen egy új sapkát, szebbet, mint az előző volt, és minden rendben lesz.
A szerződést a már ismert két szerb fiatalember fogja eljuttatni hozzád hamarosan a további sikeres együttműködés reményében.

A Ligeti 2008.10.15. 18:53:16

Hát azért a sapkáért igazán kár...

Tyss · http://sokallok.blog.hu 2008.10.15. 19:01:18

Köszönöm az együttérzést...
süti beállítások módosítása