2009.01.27. 11:49| Szerző: Tyss

Nos tegnap vidék mennel úgy döntöttünk megiszunk szigorúan egy azaz egyetlen egy sört, hogy kicsit megtörjük Charmo mester egyeduralmát a blogon meg amúgy is hétfő volt. Ez van, sajnos elpuncultunk, már az ivás (ívásról nem is beszélve) se megy úgy mint rég. Charmo kolléga persze fentartásokkal kezelte (milyen jól ismer minket?), hogy csak egy sör lesz abból, de én szentül hittem a dologba. Meg is támadtuk a Sánta Egér nevü vendéglátóipari egységet (már csak azért is így írtam, hogy nehezítsem a Charmo féle adatbányász jómunkásemberek dolgát, mikor a blogokból próbálják meg kinyerni a Szegedi kocsmákról alkotott véleményeket) hogy elfogyaszthassunk a nemes nedüből egy üveggel. Közben a pultos lány TV-t nézett (persze sosem azt ami engem érdekelt volna) és folyamatosan szabályozta az ott mulató fiatalokat, hogy túl hangosak. Jobban belegondolva, nem is értem, hogy is gondolhatták a kis csírák, hogy ott dorbézolnak ahelyett hogy kussolva isszák a sörüket. Vérlázító!!!

Az estét végül vidéki men pecsételte meg, aki zárás elött (sokáig ittuk azt az egy sört na ;-) ) végül kikért egy unicum sör kombót, majd kidobtak minket. Vidéki men persze azzal lendülettel ki is öntötte a rá eső unicum fejadagját (már-már szégyenlem h ismerem), ezért az enyémnek a felét itta meg a Dugonics téren (nem elég hogy kiönti, megissza az enyémet én meg voltam akkora balfasz, hogy hagytam - GYÁSZ!!!). Igazából nemtudom pontosan mivel büntette Isten azt a fószert aki magját a földre veszejtette, de lassan vidéki mennek is kijárna valami, mert olyan mennyiségű alkaholt itat fel a földdel, hogy már azon se csodálkoznék ha letérnénk a pályáról. Végül toltunk a fejünkbe még jó sok szemetet aztán vége is volt az estének.

Ezuton szeretném megköszönni Charmonak, hogy egy egész bekezdést szentelt a tésztapürémnek, hálából ha hazajön minden nap készítek neki! :-D

 

Címkék: sör hétfő unicum bebaszcsi  |   | 15 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://sokallok.blog.hu/api/trackback/id/tr49905831

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

El Charmo · http://villamostura.fw.hu 2009.01.27. 12:10:05

"a pultos lány TV-t nézett (persze sosem azt ami engem érdekelt volna)"
Jó, hát nem rajonghat mindenki az animal pornó csatornákért, ezt igazán beláthatod.
(Bocs, de ilyen magas labdát nem lehet egyszerűen kihagyni:P)

"hálából ha hazajön minden nap készítek neki"
Épp ezt szerettem volna elérni, így legalább sosem fogyok majd ki a témából a blogra.:D Azért néha remélem én is főzhetek majd.;)

És miez már hogy ilyen paraszt nő van a sántában? A régebbi rendes már nem ott rendel? Vagy éppen ő fordult volna ki ennyire önmagából? Ugye nem?

Führcsi 2009.01.28. 14:34:29

Miert nem enkabb a szep elmult idokrol, azaz karacsony-szilveszterrol irsz te istenatka. Lenne mirol irni...:D es mivel fizikalisan is (nem anuszpockolas kivetelesen) erintett vagy nehany nagyszeru sztoriban (kackac)ezert neked kell megirni! Majd kommentelem szorgalmasan igerem:)

Sepi! · http://sokallok.blog.hu/ 2009.01.28. 16:13:32

A régi jó fej pultos lány már néhány hónapja a Nemegriben dolgozik. Látszik nem isztok rendesen ha nem tudjátok (tisztelet a nem itthon tartózkodó kivételnek). Mikor jöttetek haza ti meg és mikor iszunk egy jót?

El Charmo · http://villamostura.fw.hu 2009.01.28. 16:34:36

Én is azt az időszakot próbálom már bevasalni rajta ebben a nagy uborkaszezonban, de ha csak azt vesszük figyelembe mióta készül a bölléarcos posztja is, hát akkor jó darabig váratni fog még magára ez is.:(

Tyss · http://sokallok.blog.hu 2009.01.28. 16:55:27

@Sepi!: Én wazze tudtam hogy a nemegribe ment a csaj, konkrétan a legelső munkanapja az egriben oktober 28-a volt, még beszéltem is vele, és jól be is szóltam neki egy nagyon kedveset.

Tyss · http://sokallok.blog.hu 2009.01.28. 16:56:39

@Führcsi: @El Charmo:
Jóvamá wazz, én termelem a GDP-t közbe :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

El Charmo · http://villamostura.fw.hu 2009.01.28. 17:58:22

@Tyss: Jaja, most hogy visszaértél ebédszünetből kicsit erősödött is a forint!:D
Faszt lesz itt recesszió, csak kicsit oda kell tenned magad!;)
Valójában a gazdaság motorját tisztelhetjük benned, én balga meg saját és mások szórakozása iránti igényemet próbálom a nemzet érdekei elé helyezni! Hát röstellem is magam emiatt rendesen!
Ha ilyen áron lábalhatunk ki a válságból, ám legyen: elég lesz megírnod a történteket, ha kihúztad az országot a szarból. (viszont ha más országok fölvirágoztatását is tervezed, Mo. után azért szakíts egy kis időt a posztokra is lécci.)
(báj dö véj: azzal is termeled a GDP-t ha bejegyzést írsz, mert ha a blogokon nincs tartalom a blog.hu megszűnne létezni;))

Az imént meg csak gyarapítottad a megírnivalóidat, mert most már a pultos csajnak tett nagyon kedves beszólásod kapcsán is kíváncsivá tettél.

Sepi! · http://sokallok.blog.hu/ 2009.01.28. 18:24:16

Én is megkérdeztem tőle az első munkanapjai egyikén, hogy akkor ez most fejlődés e feljönni a pincéből át az egri pultja mögé. Asszem azt mondta igen, Lehet néhány év múlva az Alabárdosban lesz ha így halad.

Tyson925 · http://economy.blog.hu/ 2009.01.28. 22:59:55

@El Charmo: Én már wazz évek óta tudom, h megoldanám a világ nagy problémáit, még válság nélkül is. Bár persze lehet akadna pár ember akinek ez nem tetszene, de az már ők bajuk!!!

Tyson925 · http://economy.blog.hu/ 2009.01.28. 23:00:36

@Sepi!: Csak megerősíteni tudom, nekem is ezt mondta. Hehe, kiváncsi vagyok, hányan kérdezték ezt meg tőle.

Tyss · http://sokallok.blog.hu 2009.01.31. 10:55:04

@El Charmo: "Jó, hát nem rajonghat mindenki az animal pornó csatornákért, ezt igazán beláthatod."
No, először is nincs abba semmi rossz! Másodsorban meg fasza keresőkifejezést gyártottál most...

El Charmo · http://villamostura.fw.hu 2009.02.02. 11:16:43

@Tyss: "Másodsorban meg fasza keresőkifejezést gyártottál most..."
Tyû, most aztán rám lett pirítva! :D
Meg kell hagyni, ebbe tényleg bele sem gondoltam, hiszen eddig kizárólag a legdecensebb keresôkifejezésekkel kerestek ránk, én meg most egyszeriben elrontok mindent azzal, hogy bedobok egy ilyen témát. Bele sem merek gondolni, hogy micsoda ocsmány dolgokkal jönnek majd ezek után, mikor eddig semmi nyoma nem is volt hasonlóknak! (Az egyetlen kevésbé szolid "nagy faszú" keresés szerzôje is biztos csak nagyra nôtt kártékony ízeltlábútól való megszabaduláshoz keresett hasznos tippeket.)
Különben meg még nem talált ránk senki az ominózus szó alapján.;)
De ha még kicsit beszéleünk róla, valaki csak megteszi már elôbb-utóbb ezt a szívességet.

Tyss · http://sokallok.blog.hu 2009.02.02. 11:24:58

@El Charmo:
Wazz charmo hozod a formád. Pont azért írtam, mert eddig is ilyenekkel találtak ránk... De látom ez nemigazán ment át. "Nehogy elfelesd megnyomni" tipikus esete :-DDD

El Charmo · http://villamostura.fw.hu 2009.02.02. 11:55:21

@Tyss:
Átjött az, hogy miért írod, csak egy kis ejnye-bejnyével vegyülve jött át mindaz.
Ez a képzet persze könnyen lehet, hogy csak a délutáni vizsgámra való készülés kissé kései (mai) megkezdésének, az otthon hagyott papírjaimnak, valamint az udvaron jelenleg ázó - egyébként száradás céljából kitett - ruháimnak köszönhetô...

Tyss · http://sokallok.blog.hu 2009.02.02. 12:01:51

@El Charmo: Hát az aztán nagy ejnye-bejnye vót :-D
Amúgy mit vársz egy hétfőtől? Tipikus :-)
süti beállítások módosítása