2009.01.30. 10:58| Szerző: Sepi!

Mostanában lakhatási gondjaimat megoldandó sűrűn olvasgatok albérlet hírdetéseket, amikor is egy érdekes hírdetés sorozatra lettem figyelmes a felvi.hu fórumán. Kicsit lehet megirigyeltem a Vidéki Men keresőfejezéses posztjait de ezt látnotok kell.

1. SOHASEM DOHÁNYZÓ, INTELLIGENS, vidéki családjához kötődő-hazalátogató, rendes, barátságos, lakáson belül nem szégyenlős fiatal tanuló vagy dolgozó fiú  részére szobatársi lehetőség mindennel felszerelt lakás 2 fős nagyszobájában (mindkét hely szabad!). Az Árkád melletti 3 szobás lakásban veletek együtt összesen hárman lakunk. Az árban (32.000/hó/fő) abszolút minden rezsi benne van, a megjelölt ár tehát a havi bérleti díjat jelenti rezsivel együtt. Az internet - bármily hihetetlen - 10M/s  !!! Kaució 1 hó!

Ez még így nem annyira furcsa bár nem értem miért kell vidéki családhoz kötődőnek lenni és mit takar a "nem szégyenlős". Mondjuk Vidéki Men akár tökéletes is lenne, a neve önmagáért beszél és nem szégyenlős ha piáról van szó.

2.Változtass, ha rosszul választottál:

Egyáltalán NEM DOHÁNYZÓ, lakásban NEM SZÉGYENLŐS,(értsd: alhatsz, járkálhatsz ruhátlanul a lakásban) fiatal fiú SZOBATÁRS kerestetik 2 fős 25 nm-es nagyszobába. Lakás-felszerelésben minden van, a net 10 M/s!!. Fontos a VIDÉKI CSALÁDI HÁTTÉR, előny,ha rendszeresen hazajársz. Az árban benne van minden rezsi. Költözés szeptember 14 vagy előbb/később. Havi 32 ezer/fő, minden rezsivel, összkomforttal együtt.
iqss@freemail.hu, sms/tel.: 06-30/317-1332

Ki a fasz akar egy vadidegen előtt ruhátlanul járkálni és aludni??? És miért kell ehez vidékinek lenni?

3.DOHÁNYZOL? Ha igen, AKKOR kérlek NE OLVASD TOVÁBB! Az Örs vezér térnél, Árkád mellett 2 fős nagyszobába (összkomfort-használattal) keresek vidéki családi kötődésű fiatal, rendes, lakáson belül nem szégyenlős 1+1 (akár bi gondolatvilágú) fiút (koedukáltan sem kizárt). ZSENIK előnyben!...  Teljes rezsivel együtt 35 ezer/fő/hó. Az internet 10/10 Mb/s! E: iqss@freemail.hu
 

Hohó kibújt a szög a zsákból! Szeretne gy kicsit huncutkodni a srác valami vidéki családcentrikus ratyival. Lehet hogy bukik a tájszólásra. "Vörd a faszod a seggömre" - szinte hallom. És cigi helyett mást szeret szívni. Na de mi a faszért kell ehhez zseninek lenni? Két menet között megírhatnád a kötelező programom bébi? Charmó vigyázz el ne kapjon valami hasonló alak!

4.Egyáltalán NEM DOHÁNYZÓ, (lakásban nem szégyenlős), intelligens fiú (vagy lány vagy is-is) 1+1 SZOBATÁRS kerestetik 2 fős 25 nm-es nagyszobába az ŐRS VEZÉR TÉREN, Lakás-felszerelésben minden van, a net 20/12 Mb/s!!!. Fontos a VIDÉKI CSALÁDI HÁTTÉR, előny,ha rendszeresen hazajársz.(Lány szobatárs is lehet, ha ő sem szégyenlős és szívesen lakna fiúval egy szobában.) Az árban benne van minden rezsi. Költözés mostantól. Havi 35 ezer/fő, minden rezsivel, összkomforttal együtt.
iqss@freemail.hu, sms/tel.: 06-30/317-1332

Most már jó lenne a pina is mi?! A lányok a nagyobb sebességű internetre buknak?

5.Egyáltalán NEM DOHÁNYZÓ, (lakásban nem szégyenlős), heteró fiú  keres 2 fős 25 nm-es nagyszobába szobatársat az ŐRS VEZÉR TÉREN, Lakás-felszerelésben minden van, a net 20/12 Mb/s!!!. Fontos a VIDÉKI CSALÁDI HÁTTÉR, előny,ha rendszeresen hazajársz. Az árban benne van minden rezsi. Költözés mostantól. Havi 35 ezer/fő, minden rezsivel, összkomforttal együtt.
iqss@freemail.hu, sms/tel.: 06-30/317-1332

Most már úgysem hiszem el kár hangoztatni! Vagy ennyire bejött a punci? Vagy talán jelentkezett a hírdetésre valami szőrős kamionos aki szívesen aludna vele pucéran  és meggondolta magát? Tanulság: Ilyen hírdetésre ne jelentkezzetek

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sokallok.blog.hu/api/trackback/id/tr5911943

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

El Charmo · http://villamostura.fw.hu 2009.01.30. 12:52:36

Csak nehogy fölhívja az ilyeneket a Lolita lányszervíz!;)

A rendszeres hazajárást meg úgy gondolhatja, hogy minden menet után menjen haza (és az se baj, ha csak közvetlen dugás előtt érkezik) az illető, tehát gyk olyan (hím?)kurvát keres, aki fizet neki. Csak a párkereső rovatba fizetni kellett volna a hirdetésért, az albérletes meg ingyenes volt...

(egyébként meg a boldog születésnapot-ban is osváth andrás kizárólag a vidéki lányokat kultiválta, tehát ez még önmagában nem is lenne akkor elhajlás.)

Sepi! · http://sokallok.blog.hu/ 2009.01.31. 16:22:26

Ezeket a Lolita lányszervíz hidegen hagyná. Sokkal inkább a Ratyi-Matyi Fiúszervíz vagy esetleg a Tehenészlyány-szervíz érdekelné.

ssqi 2009.03.11. 09:21:16

Jó, ha valaki szuper szellemes, kár, hogy anélkül ironizál, hogy ismerné a kigúnyoltat...

Mindenesetre:
- ki mint él, úgy ítél
- az kiabál, akinek a háza ég
- hogy Tőled is idézzek: "Azért iszunk, mert ezt szeretjük, és tudjuk is csinálni"

Üdv!
(U.i.: Kedves Sepi, remélem találtál már albérletet valahol egy apácánál vagy egy szigorú de igazságtalan házsártos házinéninél)

U.i.2.: Idézem: "Sepi!: Gebasz. Sajna a héten csak ma lett volna jó. Este dolgozol ahelyett hogy innál?" - hát igen, inni sem utolsó...

vidéki men · http://sokallok.blog.hu 2009.03.11. 11:43:09

@ssqi: Szóval te akartad kiadni az albérletet... Nem vagy te buzi egy kicsit véletlenül? Nincs abban semmi baj, csak akkor nem értem, miért állítod az ellenkezőjét. Nem szép dolog a VIDÉKI (azaz szerinted tudatlan, és naiv), ráadásul CSALÁDJÁHOZ ERŐSEN KÖTŐDŐ (még naivabb, buzit eddig csak filmben látott) fiúkat átbaszni ezzel a hetero szöveggel. Csórikám felmegy egyedül Pestre, életében nem volt még egyedül, talál végre egy rendesnek tűnő helyet, aztán egyszer csak befigyel a lompos a kipufogóba.

"(akár bi gondolatvilágú) fiút " Há' persze Te totál hetero vagy, csak egészen a végét veszed be egy kicsit, azt is csak nagy nyafogva, ha nagyon muszáj. Szóval kúrópajtást keresni az interneten nem cink, de úgy eladni, mintha lakótársat keresnél csak, na az kurvára cink és elég nagy gyökérség. Nem felháborodni kéne hanem visszahúzni a pride.hu-ra és ott keresgélni "albérlőtársat".

ssqi 2009.03.11. 18:36:36

Hajaj, vidéki men, az is kifogás volt, miért keresek "zsenit" (szerinted meg "tudatlan és naiv" a vidéki). Kicsit hosszabban írtam Sepi-nek (azt akkor még nem vettem észre, hogy fiatalkorú alkoholista, de ő talán már többet ért a válaszomból, mint Te itt e rövid reagálásomból.
Ha szeretnéd tudni (nyilván nem örülsz neki, mert nem illik bele a gyülölet-gondolatvilágodba) - ha büszke nem is vagyok rá - még soha nem dugtam sem lányt sem fiút fenékbe és engem sem dugtak meg soha. Még több hasonló csalódást tudnék Neked okozni, de kár vitatkoznunk, próbáljuk meg leélni a hátralévőt egymás nélkül.

Üdv.

vidéki men · http://sokallok.blog.hu 2009.03.11. 19:23:51

Meghajlok érveid súlya alatt, de akkor ezek minek?

"akár bi gondolatvilágú"
"lakáson belül nem szégyenlős"
"alhatsz, járkálhatsz ruhátlanul a lakásban"

Ok, szóval még nem jött össze, de akkor sem ez a módja az ismerkedésnek SZERINTEM, és ennek adtam hangot.
"gyülölet-gondolatvilágodba"
Láttál itt olyat hogy nekiálltam fikázni valakit, aki hancúrpartnert keres? Naugye hogy nem. Csupán az bökte a csőrőmet, hogy miért kell albérlethirdetésbe ágyazni egy partnerhirdetést.

Ok, lehet hogy te csak egy naturista albérletet akartál, de akkor meg baromira félreérthetően fogalmaztál, és akkor az a vicces.
Esetleg meleg vagy, és most próbálod bizonygatni hogy nem is, akkor az szintén vicces/szánalmas.
Vagy csak próbálod elmagyarázni nekünk, hogy minden rendben ezzel a hirdetéssel, és megpróbálsz hülyének nézni bennünket.
Vagy, te az a naiv srác vagy aki mindig elhiszi, hogy az a sok néni a 0690-es számmal tényleg csak beszélgetni szeretne ott az újsághirdetésben

ÉS végül, egy zseni is lehet naiv, SŐT! Gondolj csak bele, egy igazi zseni a saját bogarainak/érdeklődésének él, nem egy talpraesett rafinált alak az egyszer biztos.

Nekem igazából mindegy jót röhögtem a hirdetéseiden (nem csak ezen, úgy halottam masszírozni is szeretsz), meg a Homosapienses okosságodon is.

ssqi 2009.03.11. 20:13:21

Őszintén: én is derültem Sepi kommentárjain, hasonló esetben én is így "stand up comedy"-ztem volna hasonló hirdetésen, de ismeretlenül talán nem per/buziztam volna le.

El kell keserítselek, de éhes disznóként makkal álmodsz, ha azt remélnéd, hogy "egyszer amikor részegen hazaesek és beájulok az ágyamba rámpróbálkozol" (ez kis laza mezei becsületsértés...).

Az nagyszerű, hogy ilyen tájékozott vagy rólam: "masszírozni is szeretsz", kibabráltul nagy bűn, ugye kár, hogy embert is és nem csak állatokat szeretek masszírozni. Azt gondolod, hogy ha sportolsz vagy gyógymasszázsra szorulsz, minden masszőr buzi, meg rádpróbálkozik? Szerintem ne reménykedj...

Így búcsúzóul mégis ideidézem, amit Sepinek írtam, aztán békével megyek..., sok kellemes kartörögetést kívánok...

"Szia, szellemesek a riposztjaid, csak néhány szóban kiegészíteném: ha a felvire egyszer beírsz egy hozzászólást v. hirdetést, azt soha a büdös életben nem lehet sem javítani sem kitörölni - ha rég nem aktuális vagy már meg is haltál, akkor sem -. Pl. amikor a 2 szobatárs egyike már megvolt - egy hetero fiú - , akkor világos, hogy mellé már csak egy szobatárs kerestetik.
Hogy ki a fasz akar a lakásban meztelenül járkálni? Hallottál már az FKK-ról, vagyis hogy aki nudi strandokra jár, azok közt lehet olyan, aki otthon sem télikabátban zuhanyozik...
(akinek nem inge, ne vegye magára...).
Hétvégén családjához hazautazó egyetemista: az vélhetően nem szélhámos, börtönbe bevonulásra váró, nem akar teljes lakásnyi bútort hozni és neki is elég hétközben idegennel együttlakni.
Miért lenne jó, ha zseni? Egyrészt mert lehet vele egy mondatnál többet beszélgetni, másrészt ha olvastál volna már, vagy találkoztál volna már primitívekkel, nem kérdőjeleznéd meg...
"Most már jó lenne a pina is mi?!" - kérdezed tőlem, aki már kétszer is voltam hosszú évekig nős...
Van egy szomorú megjegyzésed is: "ilyen hirdetésre ne jelentkezzetek" - vagyis mindenki vegye tudomásul a Te véleményedet, kuss mindenkinek...
Nem kell megfogadnod (én nem szeretnék másokra semmit ráerőltetni), de egy tanácsom lenne: ha pl. olyan hirdetést látsz, hogy egy kurva jó pénzért tűvel szurkálja át a tojásaidat és erre nemigen vágysz, egyszerűen ne jelentkezz rá! Biztos van rá jelentkezője, különben nem csinálná. Gondolj arra a durván hangzó, de mégis idevágó kifejezésre: "közöd?"

Üdv"

El Charmo · http://villamostura.fw.hu 2009.03.11. 21:06:42

"(ez kis laza mezei becsületsértés...)."
Becsületsértésről nem igazán kellene papoljál, amikor neked 2-3 hozzászólás is elég volt hozzá, hogy Sepit lefaszozd, valamint lealkoholistázd.;)

A zseniségről még csak annyit, hogy úgy hiszem, az embereket nem kizárólag zseni és primitív kategóriákba lehet besorolni, mint ahogy azt az általad idézett szöveged sejteti. Hogy ne menjünk messzire, kitűnő példát szolgáltat a te eseted is: azt számomra elég nyilvánvalóan bizonyítottad, hogy zseni semmi esetre sem vagy, ugyanakkor pillanatnyilag a primitív emberről alkotott sémámnak sem felelsz meg (persze az is lehet, hogy csak nem olvastam eleget hozzá, hogy így érezzek).
Vagyis a kérdés továbbra is nyitott, hogy amennyiben kizárólag beszélgetni szeretnél a lakótársaiddal, az mennyiben kívánja meg a zseni voltukat.

ssqi 2009.03.12. 09:51:03

@El Charmo: Ok, elnézést Sepitől, de azért vedd légyszí észre, hogy én az önvallomás-blogjából "idéztem": részben, mert ő kérdezte: ki a fasz akar meztelenül lenni a lakásban és ő is úgy aludt és részben éppen azért aludt úgy, mert előző este totálra itta magát. Persze lehet, hogy csak füllentett, én meg elhittem.
Ha pl. egy számítógépes zseni lenne az albérlő, sokat lehetne tanulni tőle.
Nyilván nem haragszotok, ha ezennel nem zavarkodom tovább a sokallok-on, gondolom nem fogok hiányozni. Minden jót!

Tyss · http://sokallok.blog.hu 2009.03.12. 09:56:21

"A zseniségről még csak annyit, hogy úgy hiszem, az embereket nem kizárólag zseni és primitív kategóriákba lehet besorolni"
El van paraméterezve nála a tanúló... ;-)

"gondolom nem fogok hiányozni."
Pedig már kezdtünk megszeretni!!!

vidéki men · http://sokallok.blog.hu 2009.03.12. 13:42:17

@ssqi: aki ilyen hosszasan búcsúzkodik, az nem is akar igazán menni...
@Tyss: Én pl. egészen annyira megkedveltem, hogy lehet elmegyek egy masszázsra. Most komolyan mi van abban ciki, nem? A sportsérüléseimet megkezelik, meg stresszt oldanak. Bár nem most érettségiztem, lehet akkor nem vállalnak. Tök izgulok.
@El Charmo: Azért nem tudom, de nekem az a személyes tapasztalatom, hogy nem kimondott zsenikkel a legfrankóbb lakni.

Indítványozom, hogy a blog minden évben a mai napon ünnepelje a "Szeretjük és elfogadjuk a másságot -legyen az bármi féle- napot", amikor is támogatásunkról, és szeretetünkről biztosítjuk a többek között -de koránt sem kizárólag- a zseniket, a melegeket, az akrotomofileket, az algolagniásokat, az aszfixiofileket, autoginefileket, a biasztofileket, az efebofileket, az exhibicionistákat (különös tekintettel a dánokra), a fetisisztákat (úgyis mint: agalmatofileket, dendrofileket, müzofileket, trikofileket, lábfetisisztákat) frotteuröket, a gerontofileket, a hübrisztofileket, az infantilistákat, a kéjgyilkosokat (őket csak kicsit, de vagy toleráns vagy, vagy nem), a klizmafileket, a makrofileket, a nekrofileket, a piktofileket, a szadomazochistákat, a szkatofileket (lásd.: ne fürgyé le), telefonikofileket, a vorarefileket, voyeuröket, és a zoofileket.

Sepi! · http://sokallok.blog.hu/ 2009.03.13. 15:32:27

Remek választás drága barátom! A március 12.-e egyébkén még az "internetes szólásszabadság" és a "vese" világnapja. Szép párosítás és még illik is ide. Igazából még akár örülhetnénk is ssqi hozzászólásainak, hiszen az utóbbi időben nem nagyon történt itt semmi. Csak tudnám melyik keresőkifejezésünk alapján talált ide? Tippjeim lennének de még így a "Szeretjük és elfogadjuk a másságot" világnap másnapján se kívánok mocskolódni. Apropó másság! A másnaposság is ide tartozik?

vidéki men · http://sokallok.blog.hu 2009.03.13. 15:53:50

@Sepi!: Természetesen minden idetartozik...
Mert a másnap is ugye egy más nap mint a 12-i. Szóval teljesen egyet tudok érteni. A tény hogy alsó volt rajtad pedig eloszlat körülötted mindenféle gyanút (pl. hogy a tolerancianapon esetleg tolerált szerepkörbe kerültél volna a toleráló helyett).

Én pl. olyan toleráns vagyok, hogy a homofóbokat is tolerálom, nem csak a homofileket. Az alkoholistákat és az antialkoholistákat is. Egy valamit nem tolerálok, ha valaki nem tolerálja hogy én azt is tolerálom, ha valaki valamit nem tolerál. Na ilyenkor erősre iszom magam, és jól toleranciára, meg móresre tanítom a szemét intoleránsokat. A múltkor is egy néni beszólt a hajléktalannak, mert nem tolerálta az alternatív ürítési szokásait. Hát van ilyen? Azt akarta tán bélcsavarodást kapjon szegény? Meg különben is, van aki padra szeret szarni... Más meg meztelenül flangálni a lakásban a "nembaj ha bi" albérlőjével. A toleranciában nem szabad határokat szabni, mert ahogy meghúzol egy vonalat, onnantól már nem is vagy toleráns. Hiszen honnan is tudhatnád Te hogy mi a jó, és mi a rossz. El kell fogadni mindenkit úgy ahogy van. Ha a mellkasodra szarik és vietnámi papuccsal pürésre csapkodja, akkor megértően kell mosolyogni. Szóval: Az ilyen fasisztoid néniket kell toleranciára nevelni! Tűzzel, vassal!

marabu-bloglap.blogspot.com/2009/03/tanmese-jellegu-karikatura-tanulsaggal.html
süti beállítások módosítása