2008.08.20. 19:21| Szerző: Tyss

Bomba ként robbant a hír, hogy a delfínbörbe bújt "ember"-t, doppingoláson kapták. A "B" teszt eredménye ugyan még nincs meg, de az "A" teszt egyértelműen pozitív volt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Csak gondoltam PI-re vadászok... :-D

egó: (1/5)
plebs: (0/5)
Címkék: michael dopping phelpse  |   | 6 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://sokallok.blog.hu/api/trackback/id/tr28624990

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vidéki men · http://sokallok.blog.hu 2008.08.21. 11:57:53

Tyson nagyon unatkozott, nem mer inni és ilyen fosokat posztol

A Ligeti 2008.08.21. 14:43:20

Teszt, hogy kinek tűnik fel, nem is így kell írni Phelps nevét?

vidéki men · http://sokallok.blog.hu 2008.08.21. 14:48:50

az ITAR-TASZ jelenti:
Egy fiatal, 20 év körüli férfi maradványait találták meg ma délután a Békéscsaba-Szeged vasúti fővonal töltése melett, Kakasszék közelében. A férfi azonosítása folyamtban van, amit nehezít, hogy a test erősen roncsolódott, a testrészek több kilóméteren szóródtek szét. Ráczy Károlynak, a MÁV-Start Zrt. szóvivőjének a tájékoztatása szerint, ki ugyan nem zárható, de valószínűtlen, hogy a férfi vonatból esett, vagy ugrott volna ki, a vonalon közlekedő Orosz gyártmányú ún. "metró" motorvonatok ajtaja ugyanis központilag záródik, és reteszelve is marad menet közben. Ennek némileg ellentmond, hogy a szerencsétlen balfasz nyeszledt testének cafatjai között, egy mai napra érvénes Békéscsaba-Szeged menetjegyet találtak. Névtelen források valószínűsítik, hogy a "Sokallok csoportként" elhíresült alkohol és egyéb függőkből álló társaság egyik tagjáról lehet szó, és a háttérben egy csoporton belüli leszámolás áll. Az infomációk szerint az áldozat a Tys névre halgató, a társaság blogjára is író férfi, aki az elmúlt napokban értelmetlen és fos posztokkal próbálta elárasztani a közösségi blogsite-ot. Az eset hátterében valószínűleg az a nemrégiben kialakult csoporton belüli konfliktus áll, hogy egyes belső szekciók sportbloggá kívánták alakítani az oldalt. Más forrásokból ellenben olyan információk érkeztek, hogy egy MÁV ellenes öngyilkos merényletsorozat állhat az eset hátterében. A vonalon tapasztalható késések miatt ugyanis, egyes szélsőséges csoportok hasonló akciókat helyeztek kilátásba. A rendőrség a nyomozás érdekeire hivatkozva nem hozott több információt nyilvánosságra.
süti beállítások módosítása