2008.05.18. 12:30| Szerző: El Charmo

Megígértem Sepinek, ha képes lesz elcsábítani szombaton is inni, ez lesz a bejegyzésem címe. Hát kellett ez neked Sepi!? Ő pedig nem aprózta el olyannyira elcsábított, hogy egész napos ivászatot szervezett nekem.
Péntekre nem túlzottan emlékszem, talán Gyuri nálam okosabb lesz ezen a téren is. Pont, mint ahogy azt hitte, hogy okosabb lesz a Sepi és Balázs által talált matekkönyv egyik feladatának megoldásában is, csak aztán az ő bicskája is beletört a kitűzött feladatba. Ami mégis megvan abból az estéből, az az, hogy ittunk, ittunk és ráittunk. Meg az hogy mindez a Szent István téren történt, a Szögedi Sörfőzde mintaboltjának tőszomszédságában, mi pedig az ő termékeikből fogyasztottunk, méghozzá 9 literrel mindösszesen (+a bor). A téren álló, miden egyes vásárló esetében egyedi árképzéssel dolgozó büfében pedig nem lehetett kapni csülkös hot-dogot, amin mi alig bírtunk napirendre térni.
Még ennek az estének a fáradalmait sem voltam képes kiheverni, mikor másnap a fiatalos hangú Sepi telefonon értesített, hogy fiatalos hangommal egyetemben jelenésem van a 2f iskola sportnapján. Ahol nem mellesleg van ingyen sör. Azt hittem egy alapfokú számítógépkezelői tanfolyamot akarnak majd ott rámsózni, esetleg egy kezdő angolt, azonban ezek egyike sem történt meg. Helyette valóban csak az ivásról, a sportról és nem utolsó sorban az ivásról szólt a napunk. Nekem Sepi unokaöccsének szerepében kellett tetszelegjek, hogy részese lehessek az ellátmányoknak. A végén a búcsúzkodáskor meg is kaptam a magamét, hogy "Szia, kedves unokaöcsi!", ami a hangsúly alapján szabad fordításban körülbelül annyit tesz, hogy "Szia, te inyenélő állat, azt hiszed nem tudjuk, hogy csak zabálni jöttél ide?"
Két meghatározó élmény ért nagyjából a nap folyamán. Az egyik, hogy megismerhettem a Jobbik igencsak alkoholista szegedi elnökét, Pétert. A hangja és az intelligenciája mindenesetre megvan ezen poszt betöltéséhez. A focibajnokságban a bíró, életre szóló eltiltásban is részesítette ennek megfelelően, amit ő azzal tudott honorálni, hogy megígérte neki, Szegedet nem fogja tudni elhagyni, helyette intenzív kezelésben kell majd részesülnie. Péter már délben igen részeg volt, ez a nap folyamán egyre csak súlyosbodott, kiváltképp, hogy sikerült elérnie, kerüljön az asztalunkra egy üveg Jäger is.
Másik meghatározó élmény az volt még, hogy futballozhattam, hosszas kihagyás után először. Meg kell hagyni, a töménytelen elfogyasztott sör és a szünet dacára is tőlem szokatlan módon remekeltem a pályán. Sepi folyton azzal basztatott, hogy ő 4 sörrel előttem jár (megjegyezném, hogy ő 4,5 órával hamarabb is érkezett nálam), és hogy ezt ne tehesse 3 óra leforgása alatt behoztam őt, és a hecc kedvéért még rá is vertem egy sört(később még többet). A pályán néhány igen barom ellenféllel hozott össze a sors, a színvonal és a sportszerűtlenség olyan mértékű volt egy ízben, mintha a megye III-ból való feljutás lett volna a tét. Ezen a meccsen volt szerencsém fogni, a mindkettőnknek ismerős, kopasz barom névre hallgató ficsúrt, akinek az egoja kissé túlfejlett az idők folyamán, és a meccsünk után nagyvonalúan fölajánlott nekem egy korsó sörhabot.
-Fölhívtam az edzőmet, és azt mondta, így hogy nyertünk bevihetek egy kis szénhidrátot!-így a kopasz barom, aki mivel arra figyelt, hogy beszél, valamint szerintem egyébként sem tud sört csapolni, így kizárólag habot termelt, meg is kérdezte hát tőlem:
-Te, figyelj, szereted a habot?
-Nem, de te nyugodtan megihatod! Illetve ha megdöntenéd a korsót csapolás közben el tudnád kerülni az ilyen kellemetlenségeket.
Ezen enyhén fölháborodott, hogy sörcsapolási tanácsokkal látom el őt, aki feltehetőleg a világon mindenhez roppantmód ért, és második próbálkozásra már egy -az ő mércéjével- korrektnek nevezhető sörrel lepte meg magát és engem is, mert így én következhettem. Kicsit szar volt a csap, az én sörcsapolásomnak azonban a csodájára jártak, több ízben meg is dícsérték azt. Eljött a sportnap vége, ahol a 2. helyezést csíptük el a futball viadalban, mi pedig a Hintalóban képzeltük el sportsikerünk megünneplését, csak még előtte kimenekítettünk 2 korsó sört az f2 iskola karmai közül.
A Hintalóból megintcsak nincsenek különösebb emlékeim azon túl, hogy Sepi régi webes tartalomszolgáltatós kollégáival ittunk, akik fölszabadultak idő közben, és más munkalehetőség után néztek. Gergővel próbáltam még meg kommunikálni ekkortájt, arra viszont már nem emlékszem, találkoztunk-e. Gyanum szerint nem, ami biztos, hogy ő a Sörkert felé tartott. Nekem sikerült megpilledjek (narkolepszia) a Hintalóban, amit sejtésem szerint az időközben megérkező Balázs nem is mulasztott el kihasználni. Egy botmixer és egy rotációs kapa humorérzékével fölszerelkezve ugyanis azt találták ki, ordenálé módon összefirkálnak engem, csak azzal nem számoltak, háromszor firkálja ezt vissza El Charmo!
Több emlékem tényleg nincs, majd igyekszem informálódni még, addig is maradok tisztelettel, és ajánlom magamat:

El Charmo

egó: (3/5)
plebs: (0/5)

A bejegyzés trackback címe:

https://sokallok.blog.hu/api/trackback/id/tr49475198

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tyss · http://sokallok.blog.hu 2008.05.19. 09:03:13

Azon tűnődöm, hogy neked van jó éned?

El Charmo · http://villamostura.fw.hu 2008.05.19. 09:22:32

Egész biztos kell, hogy legyen, csak még nem találtam meg. Illetve azt nem ti hozzátok ki belőlem a jelek szerint...

vidéki men · http://sokallok.blog.hu 2008.05.19. 11:03:25

Hali!
Az volt, hogy igen, Charmo nagyon megkészült a Szent István téren (szundított is egyszer a padon amíg és csövelni voltam). A feladatokat maradéktalanul megoldottam, még emlékszem is rájuk (Charmoéra is, amit Ő viszont NEM tudott megoldani. A feladatok a szerkesztőségben átvehetőek.

Én baszogattam is, hogy mennyire megkészült, neki ez kikezdte a büszkeségét és sértetten azt gurgulázta vissza, hogy: Mért? Mert te nem? És olyan negédes vigyort vágott hozzá, mint Rácz Józsi az ovodában miközben beszart. (aki ismeri Charmot tudja, hogy ez a kötözködős mosolya)

A fölényeskedő sekélys öröm nálam is csak addig tartott, míg nekem is be nem ütött a cummó (bár az már +3 sör és +2 Becherovkával késsőbb volt az Elixírben. Erre rátermeltem még két istennyilát a Szotéban, ahol Anikó egyik pajtását gyakorlatilag elüldöztük Sörmennel (bár az aktívabban geci én voltam és ezt nem büszkeségből mondom). Azt elégelte meg, hogy súlyosan dehonesztáló megjegyzésüket tettünk a nemi érdeklődésére, ami ugye senkit nem zavar, és mi maximálisan akceptáljuk. Bár anikó szerint nem buzi, csak "táncos". Kérdés milyen, mert ahogy táncolt, az bármelyik buzibárban teltházas show lenne.

TERMÉSZETESEN csak irígyek vagyunk!

A szombathoz no comment Charmo megint megmutatta, hogy le kéne rá cserélni 1-2 Kossuth szobrot. Aki ingyen tud berugni, az a szememben a legnagyobb magyar. (ezt neki a jobbikos fasznak, és igen tudom hogy nem Kossuth volt a legnagyobb magyar, csak szerintem Őt kéne lecserélni)

Pamparius 2008.05.19. 12:19:56

Izgatottan várom a folytatást

vidéki men · http://sokallok.blog.hu 2008.05.19. 12:48:02

Mi is... Ha El Charmo nem felejtette el, akkor ma ugye megiszunk SZIGORÚAN 1 sört, merthogy meg akar javulni vagy mi, és nem akar inni durván mostantól (péntektől). Ezzel váltunk el pénteken, de hát látható, hogy mi lett belőle...

El Charmo · http://villamostura.fw.hu 2008.05.19. 13:14:21

A te feladatodat meg is oldottad, ellenben a nekem kitűzött olyan hülyén volt megfogalmazva, hogy az én értelmezésemben (vagy inkább értelmezési képességem hiányában) nem lehetett megoldani, és ezt valaki el is ismertet nekem akkor. Biztos csak szánalomból.
Mindegy is, a lényegen nem változtat, hogy mocskosul kész lehettem, de másnap ezt még lehetett hova fokozni. Mint utóbb kiderült, Gergőt végig azzal hitegettem telefonon, hogy hamarosan megérkezek hozzá a Sörkertbe, és viszek neki retket(!). Nem tudom, miért éppen retekkel, mindenesetre épp azzal hitegettem szegény párát. Mondanom sem kell, nem vittem retket, de még csak saját magamat sem juttattam el a megbeszélt helyre, valahogy menet közben ugyanis kimentek a fejemből ezek a dolgok...

Na most mától viszont annyira meg fogok javulni, hogy ma még csak egy sört sem iszunk meg. Na jó, ez nem a javulás jele, csak amit azt hiszem 2 bejegyzéssel korábban írtam, hogy még a végén a vizsgáimról is le fogok késni, na azt nem szeretném, ha reralizálódna, mert hogy nekem holnap reggel 8-tól jelenésem van a IV-es előadóban a fővám téren. Ha tudnám, hogy mi meg tudunk inni SZIGORÚAN egy sört, nem lenne a dolognak semmilyen akadálya, de most inkább a vizsgát választom.

vidéki men · http://sokallok.blog.hu 2008.05.19. 13:56:12

Ebben az esetben most és itt, tanuk előtt kell kijelentsem, hogy mélységesen csalódtam benned, és komolyan el kell gondolkoznod ezeken dolgokon (nem kell tudod, hogy innen már csak lefelé vezet az út), ha tényleg ennyire nincs önuralmad. Mindazonáltal, döntésedet elfogadtam -és a viszgáidra való tekintettel- némiképp helyeslem is.

Hogy bennem is csalódhassatok, elmondom, hogy a múltkor vettem egy üveg Arany Ászokot a kisboltban, és otthon iszogattam, félbehagytam és megfeledkeztem róla. Így ott van 3/4 ü. sör kibontva 1 napja a hűtőben.

Szégyellem. Nagyon. Illetkes szervektől a büntetés kirovását kérem (vagy igyam meg és az a büntetés?)

El Charmo · http://villamostura.fw.hu 2008.05.19. 14:08:47

Nem az önuralommal van a fő probléma, hiszen veled sem megyek el sörözni. Mi ez ha nem önuralom, hogy egy ilyen remek társaságtól is képes vagyok magamat megtartóztatni. A gondom abban gyökeredzik, hogy jelenleg ott tartok, hogy el kellene kezdjek tanulni is a vizsgára.
Márpedig most is épp a Brian életét nézem, amit az imnét vásároltam meg. Mondjuk ideje volt beszereznem a filmművészet ezen gyöngyyszemét.

Sepi 2008.05.19. 14:11:35

Én viszont annál inkább innék ma este

Tyss · http://sokallok.blog.hu 2008.05.19. 15:07:18

félbehagytad és van még 3/4?

Tyss · http://sokallok.blog.hu 2008.05.19. 15:08:00

ehehehe, kapitány és Brain élete...

Sepi 2008.05.19. 15:26:48

Sokkal jobb érzés lenne úgy elmenni dolgozni, hogy tudom utána inni fogok. De a dolgok jelenlegi állása szerint ez elmarad. Viszont ha valaki úgy érezné, hogy ellenálhatatlanul inna este 8 után az keressen fel a telefonomon, amit nem fogok felvenni mert dolgozom, de 8kor visszahívom. A számom El Charmónál megszerezhető

El Charmo · http://villamostura.fw.hu 2008.05.19. 15:36:42

"A számom kiadható."
Így lett vola stílszerű, akkor pont olyan lenne, mintha valami rádiós párkereső műsorban lennénk.

Végeztem a filmmel, és bár én is innék most egy sört, helyette inkább a jól megérdemelt tanuláshoz látok hozzá.

Sepi 2008.05.19. 15:57:34

Jah persze:) Keresem azt a jól szituált 20 és 25 év közötti alkoholistát aki élete során már legalább egyszer itta magát teletuby-ra és ma este 8 és bizonytalan időpont között velem inna.

vidéki men · http://sokallok.blog.hu 2008.05.19. 16:47:02

figyeloda... én 6 körül végzek, és megyek tömzsivel sörözni. Szal 6-tól Egri. Szerintem 8 ig leszünk. Ma én csk ECCSÖRT karok inni. De sztem néccsör (Nature höhö) lesz belőle.

Tyss · http://sokallok.blog.hu 2008.05.19. 17:39:27

Figyeld meg, akkor tömeg lesz majd az Egriben, hogy megérinthessék vidéki man-t...
El charmo meg tanuld csak a statot, úgy sincs semmi értelme az egésznek, úgy ahogy van.

Tyss · http://sokallok.blog.hu 2008.05.19. 17:40:38

Amúgy a vidéki man jól szituált?
blog.hu meg bassza meg a narkós kurva anyját a ravatalon, közben kurvák vére folyjon patakokban...

Sepi 2008.05.19. 22:33:21

Ezt elbasztuk. Én azért írtram, hogy hívjatok mert csak most ültem géphez, és mivel nem hívtatok hazajöttem és most már nem is megyek sehova. Bele kellett volna a hírdetésbe rakni hogy legyen a Gyuri kezében egy mult heti nőklapja meg egy sör is:)

El Charmo · http://villamostura.fw.hu 2008.05.19. 22:48:34

Én pedig nem tudtam kerítősködni, mert csak 1/2 9 után érkeztem az albiba, és akkor még net sem volt. Nem régóta van módom nekem sem élvezni a világsztáda nyújtotta lehetőségeket.
Különben is, Gyuri ma csak 8-ig ivott mikor te még csak épp végeztél, nekem ugyanis semmi kétségem affelől, hogy az ő önuralma olyan mértékű, hogy eccsörnél megállt.

Tyss · http://sokallok.blog.hu 2008.05.19. 23:41:27

hehe, és ezt empirikus uton is tudod bizonyítani...

Gerghu 2008.05.20. 00:53:28

Gergő Vs. El Charmo telefonbeszélgetései (részlet)

Gergő: Halló!?
El Charmo: Nem hallak bazdmeg!
G: El Charmo.... halló... én itt vagyok
EC: Hihihi, bááámmeg
G: El Chaaaarmoooooo
EC: Miiiiiiii? Te most merre vagy?
G: Fő fasor, 10 sörkert.
EC: Akkor gyere ide a Hintalóhoz
G: Nem megyek, gyere a sörkertbe
EC: Hihihi, báááámmeg, hány óra van?
G: fél 10
EC: Fél 10 bááámmeg?
EC: Hihihi, van egy gecire vicces történetem.
G: Igen?
EC: De nem mondom el...
...
EC: Felszálok egy buszra és találkozunk sörkertben.

Sörkertben:
EC: Nem megyek mert hazajöttem.
G: Rendben, majd iszunk Pesten.

5 perccel később
EC: Na hol vagy?
G: Sörkert.
EC: Akkor megyek oda.

10 perccel később
EC: Szereted a retket?
G: Nem, de hozhatnál 10 kiló csirkelábat.
EC: Szereted a retket, vagy nem bááámmeg?
G: Szeretem,
EC: Akkor viszem neked.

Sepi 2008.05.20. 10:11:04

Szerintem Charmóban egy vegyesboltos veszett el

Borsodi betyár 2008.05.20. 12:01:22

A retket én adtam neked Gabi embertársi szeretetből. Ittasági fokodra jellemző hogy vizuálisan fel sem ismerted ezért teletabi módjára szádba vetted azonosítási célból. Ekkor már beláttad hogy valóban retekkel kínáltalak!

Dr.Gonzó · http://rumszoda.blog.hu 2008.05.20. 21:01:14

Bazz erre nem is emlékszem. A hintalóba hoztad a retket? Akkor már én is eléggé készen voltam. Amúgy Sepi vagyok csak ilyen néven nem sikerült regisztrálnom
süti beállítások módosítása