2008.05.13. 13:12| Szerző: vidéki men

Mivel El Charmo az este kb 20%-át átaludta, úgy érzem hogy a publikum elé kell még tárjak néhány részlettet ebből a csudálatos estéből. Magam sem gondoltam volna, hogy egy csütörtök is felérhet a hétfők magasságába, pedig de!

"vissza is tértünk a hétfői tequilás tetteink helyszínére az Egribe. Még mindig akciós formában volt kapató a Tequila."

Tyson megint hurka volt, Ő gyakorlatilag a nevető harmadik szerepét játssza, mert komolyan bebaszva csak a lengőajtők éjszakáján láttam, de akkor sem eléggé, illetve akkor is túltettem rajta és ki is égett a viccrelém a getszibe.

"Sepi plasztikus beszámolója a pornóiparról és a rokonszakmának tekinthető telemarketingről mindannyiunkat megérintett, részben a történetek finomsága, részben pedig a gyakorlatban hasznosítható infrmációtartalmuk kapcsán. Gyuri meg is fogadta, így, hogy megtudta, sűrített tejjel imitálják az ejakulációt az erre szakosodott emberek, nem is fogja a továbbiakban a gondos munkával megkeresett pénzét szex chatre költeni. Marad inkább Vandánál, az is van legalább olyan jó."

Charmo a leggenyóbb sapkáját vette fel, vagy sokat iszik együtt Tysonnal, mert olyan beszólást eresztett meg, amikor egy barátunk (Hans-Jürgen) egy régi tengerparti kaladját említettük fel (aki harminc.... ööö EGY! éves volt és a webes tartalomszolgáltatási iparban tartózkodott), hogyaszondja: "Aha, akkor azért volt egy 22 éves fia!"

"Be is fejeztem a műveletet, a maradék folyadéktól már a Planet Holywoodban szabadultam meg, ahol a csapos hölggyel való beszélgetésünk alatt majdnem sikerült kijátszam a tirpák, bukó kártyát egy, az életkorára utaló nem túl kedves megjegyzéssel."

Az a tipusú hölgy volt, aki 45 nek néz ki, de amúgy de jól tartja magát ez a harmincas-nak adja ki magát. Nekem (és a többieknek) nagyön ismerős volt valahonnan. Én azt sem tudtam, hogy tegezzem vagy magázzam, és megkérdeztem tőle hogy: Nem találkozhattunk mi már valahol? Ja tudom gáz. Erre: De a SZOTÉban dolgoztam. Erre eszembe (és Charmoéba is) jutott az adekvát kérdés, hogy kiöregedett onnan vagy mi? De hálistennek egyikünk sem tette fel a kérdést.

"Itt még egy sárm kihívás várt volna rám, de mivel csupa böllér arcú lánnyal kellett volna megküzdjek (aki meg véletlen nem az volt, az túl korán távozott)[...]"

Ajánlottam 50E ft-ot de beszart (szerintem), vagy rangon alulinak érezte (szerinte) de bebukta. Pedig stopperrel kimértük a 60 percet.

Ekkortájt szenderült el ha jól emlékszem (már nem először), és mikor felébredt a következőket próbálta lekommunikálni, olyan fejjel mint aki mosógépben aludt:

"Várjál.... Hol vagyunk?" - majd értetlenre és felelősségrevonóra (van ilyen szó b+?) változott az arckifejezése: "Mégis hol vagunk?"

Az információk egészen pontosak, mert leírtam. Kértem a planetben tollat meg papírt. Írtam még 1-2 dolgot, de nem tudom elolvasni. Egy másik papíron jóval olvashatóbb (egyáltalán olvasható) kézírással, még az egriből egy másik cetli:

"Ha komoly a kapcsolat, akkor nyald ki, ha nem, akkor csak baszunk mint a pockok!"

Ezt a beszélgetést két elmondásuk szerint pest fiatalembertől csíptem el. A kezét ugyanis úgy törölte a papírtötlőbe, hog kitépet kb fél kilót, galacsinná gyúrta és azzal dörzsölte végig a kézfejét. Mire a másik: "Így kell ezt mint pesten bazmeg..." A nap új szava a "megpockol".

"[... ] a Mignonba, ahol végre megszűnt a becsengetős módi, így hát akadály nélkül hatolhattunk be oda jól.[..]" aka "cigányzsilip"
"Ezen a helyen és egy másikon -aminek most nem jut eszembe a neve-" Koccintó ajánlom mindenkinek. Szolid árak, barátságos törzsközönség...

"Sikerült is egy beer bongot (tudom, hogy ez nem az volt, hanem a másik, de csak ennek a neve jutott az eszembe) sikerrel abszolváljak" Sörbomba vala az testvérem!

"Reggelizés után közeledett a lefekvés ideje, ám én úgy gondoltam megbolondítom még kissé az estét, és a matracon hason fekve fogyasztok el egy újabb doboz sört."

Csináltam nekik tükörtojatot. A tojásárgájának a maradványai még másnap ebédnél is ott díszelegtek El Charmo szája szélére száradva. "Csöppet rászáradt" ahogy Ewing Jr. mondaná, remélem, hogy nem Tyson spermája ennyire sárgás. A sörnek kurvára örültem, mert nem az én szobám és szivacsom, de a buli az buli.

"lévén mégsem a saját húgyomban, hanem sörben aludtam át azt a néhány órát."
Vagy is is, majd ha áll egy kicsit a szivacs, a szagok alapján el lehet dönteni.

"Illetve a színkombináció, de ezen már tényleg nem ettem magamat"
Végig ezen sírt a buszon, és kijelentette, hogy a "bézshez" nem megy a kék.
ad 1 ez volt tiszta
ad 2 örüljön hogy kapott ruhát
ad 3 azt a szót hogy "bézs" csak a buzik és a nők használják. Világosbarna b+! világos?

"sikerült egy korhelylevesben [igazából tárkonyos pulykaragu] átáztatott, még száraz korában is igen visszataszító, desszertnek gondolt süteményt elfogyasszak, ami hatására az instant méregtelenítés határán voltam, de ez az attrakció már elmaradt."

A hányás határán teletömött pofával, könnybelábadt tekintettel kijelenti hogy : pfünom

Kb egész pénteken a röhögéstől szakadtunk. Nagy mókamester ez Charmo...

utóirat: Amúgy egész este azon ment a picsogás, hogy akkor előre kiosztott menetrend szerint posztoljunk (Charmo), vagy totálanarchiaéskáosz, esetleg egymás posztjainak a szétszerkeszése. Fejünkbe szállt a hírnév a gecibe...




A bejegyzés trackback címe:

https://sokallok.blog.hu/api/trackback/id/tr62466353

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

El Charmo · http://villamostura.fw.hu 2008.05.13. 17:54:53

A 20% alvást, hogy mást ne mondjak sokallom, és kikérem magamnak. Kiváltképp, hogy azt állítod, a Planet Holywoodban már nem először aludtam. Holott aznap este de. Sőt, ott még korábban egyáltalán nem is, ráadásul a fent említett esetben is még csak bóbiskolásról lehetett egyedül beszélni, míg Tyson valóban az igazak álmát aludta ott. A Mignon, Koccintó esetében azonban kár is volna akár még csak megpróbánom is letagamdni az alvás tényét. Ugyanakkor abbéli teljesítményemet igazán elismerésreméltónak találom, hogy a kettő közötti távot önerőből tudtam sikerrel teljesíteni.
A pocokról meg különben direkt nem írtam, arról ugyanis megbeszéltük, hogy a te tiszted lesz.

El Charmo · http://villamostura.fw.hu 2008.05.13. 18:02:55

Ja, a fejbe szállt dicsőségről meg csak annyit, hogy a pénteki sznob buliban legalább alkalommal, egy stand-upost is megszégyenítő teljesítménnyel illették a tüsténkedésemet.
Bár ezzel lehet, hogy csak arra akartak utalni, hogy általában ők sem csinálják 1/2-1 óránál tovább a műsort. Lehet nekem se kellene egy egész estén át, és legfőbb ideje lenne leálljak.

El Charmo · http://villamostura.fw.hu 2008.05.13. 18:31:16

Ami mondjuk elmaradt.

Az 50E Ft-os ajánlatodra azonban nem emlékszem, azt te vagy egyszer elsütötted, és aztán nagyvonalúan hallgattál róla, vagy ezt az infot már nem bírtam rendesen földolgozni. Mindenesetre, ha jobban informálva lettem volna erről a lehetőségről, jóval több energiát fektettem volna a dologba.
Az meg különben mi a faszért van, hogy csak rólam kerülnek föl képek (és nagynéha Zsuzsáról)?:S

vidéki men · http://sokallok.blog.hu 2008.05.13. 19:36:42

Nyugivan...
Nyilván rólam is lesz majd mert Tyson nagy lesifotós...
Mi meg csináljunk közösen Tysonról jól, Te meg rólam. Ha nem tetszik leveheted ;-)

Sepi 2008.05.13. 19:41:58

Én 50 ezer helyett egy láda sörre emlékszem...

vidéki men · http://sokallok.blog.hu 2008.05.13. 19:43:22

El Charmo-t benyomjuk a médiába. Igazából Ő az aki szeretetből iszik, én dühből, Tyson meg csak divatból.
Szóval respect Mester nehogymá bepiccsanjon!

vidéki men · http://sokallok.blog.hu 2008.05.13. 19:45:33

Sepi: volt ott minden... de te ott voltál még akkor?

El Charmo · http://villamostura.fw.hu 2008.05.13. 20:18:56

Hogyne lett volna Sepi akkor még ott!
Ő volt a 60 perc mérésére hitelesített ember Tyson mellett. Te meg szerintem a zsűri elnöke, vagy valami ilyesmi lehettél.
Különben meg nem piccsantam be, be csak délután kicsit picsogósra csiccsentem be a söröktől, de mindjárt kezdődik az esti menet is!
Különben meg, amit erre a blogra írok, abból -gyanum szerint másokhoz hasonlóan- nem sok mindent gondolok igazán komolyan (max. az sz-es dolgot :P), úgyhogy minden szavamat ennek fényében tessék csak olvasni. ;)
Minden további nélkül lehetnek máskor is még ilyen kirohanásaim.

El Charmo · http://villamostura.fw.hu 2008.05.13. 20:43:17

"Ő az aki szeretetből iszik"
Én lehetnék az alkoholisták Kozsója, akiből csak úgy árad a szeretet...
+Az elengedhetetlen bézs/világosbarna nadrág és kék ing, és már szinte kész is az imázs.

Sepi 2008.05.14. 12:54:40

Mi voltunk a nemzetközi megfigyelők a Tysonnal, mint az orosz elnökválasztáson. Mindig az a bézs... Gabi ne tagadd hogy az a kedvenced

El Charmo · http://villamostura.fw.hu 2008.05.14. 14:12:15

De tagadom, baszdki!
Rá kellett jöjjek, belőled is csak az irígység beszél, mint a többiekből, akik nem kaptak meghívást a sznob bulira. Az a nagy igazság, hogy lelked mélyén neked a kedvenc színed a bézs, és azt a gyerekkori traumádat vetíted csak ki rám, mely szerint te mindig is szerettél volna bézs ruhákat, csak a szüleidtől sosem kaptál, én meg igen. Ne is tagadd!

vidéki men · http://sokallok.blog.hu 2008.05.14. 14:29:18

Nem lehet hogy Sepi befosott az oviban a fehér matrózgatyájába, és ez a megaláztatás által keletkezett trauma okozta nála a "bézs" kultiválását?
Hm? Lehet ilyen?

Sepi 2008.05.15. 10:18:04

Én gyerekkoromban azt hittem egy darabig hogy a bézs egy állat. De mondjuk sokminden tévesnek bizonyult azokból amikben gyerekkoromban hittem. Pl hogy Tisza Lajost a Tiszáról nevezték el miután megszabályozta
süti beállítások módosítása