2010.05.18. 21:32| Szerző: Führcsi

Hol volt hol nem volt, volt egyszer egy evente megrendezett hepatitisz C konferencia angliaban, ahol az osszes "hepas" ember osszejon egy hetvegere egy icipici falu mellett valahol eszak nyugaton. A tortenet igen egyszeruen es unalmasan kezdodik, este 6 regisztracio es vacsora majd este fel 10ig eloadasok mindez pentek este. A fordulat a meseben ez utan kezdodik es lavina modjan megallitathatatlanul zajlik egeszen vasarnap delutanig. Amint emlitettem a helyszin a vilag vege egy mezo kozepen egy viktorianus villaban, ami a csavar es a vicc kedveert egy kereszteny zarandok szallas. Az ajandek boltban -mert az is van am-mindenfele erdekesseget lehet kapni mint pl szent zokni, konyvtamasz kereszt belefaragva, jezus elete 1-4000 kotet stb. De hogy javitsunk a kepen, kb 50 meterre van egy kocsma -fogado a borzhoz- ahol mind az osszes 70 kutato osszegyulik mocskosul bebaszni az aznap hallottakat tudomanyosan megvitatni minden este az eloadasok utan. Az en csoportom 16 emberbol all akik egytol egyig agyamentek, a musort mindig mi csinaljuk barhova megyunk bar ezen a hetvegen sikerult a csoport vezeto hulyejeve elolepnem es a hetvege div-spaz dijat megnyernem. Hogy mi is az a div-spaz? Ez egy csodas fogalom, divians-spaztic, ez en vagyok altalaban, es mindenki aki idiota/szellemi fogyatekos modon eli az eletet. No nezzuk az esemenyeket sorban: miutan ketten majdnem eltortunk egy muanyag bebieteto szeket mert megprobaltunk belemaszni bizonyitva joga tudasunkat, attertunk a tetovalasok mutogatasara, amit persze a fonokom fura tekintete szakitott felbe, majd folytattuk azzal hogy sutyiban a fonokom ott felejtett kabatjaban pozoltunk. Tobb ponton is sikerult beegnunk pl a fonokom egy ilyen mondat kozepere ert kozel hozzank: tudod amikor a fiuk fcss...

A darido hajnali 2ig, masnap ugyanis koran kezdtunk es fejfajosan:). En kb 2 masodperc alatt kijozanodtam mivel kimentem egy reggeli cigire es szerencsetlensegemre epp a rossz masodpercben fordultam az epulet fele amikoris a fonokom csupan a fuggonybe bugyolalva kitekintett az ablakon meglesni az idot....kissebbfajta sokk volt!!! A napot igy-ugy tuleltuk, majd egy rovidke tura a kozeli dombokban es ismet eloadas ido volt este 10-ig, de mivel meg ereztuk az elozo esti masnapot, igen nagy kedvvel kezdtuk az ivast ami reggel 4ig a legnagyobb kutato arcokkal telt akik mar tanulva az elozo evekbol jo nehany uveg whiskey-t hoztak magukkal igy az amcsi fo vendegnek megmutatva az angolok/skotok istenet. A masnap mar csak az igazi fesztival arcok voltak eberek ami megdobbento modon az osszes venebb kutato tehat ez akar konkluzio es fenyes jovokep is hogy csak igy tovabb, minel tobbet kutatsz annal jobban birod a piat!!!! En benne vagyok, munkara fel :)

 |   | Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sokallok.blog.hu/api/trackback/id/tr492014055

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása