2010.02.14. 15:55| Szerző: Sepi!

Tegnap olyan élményben volt részem ami minden sörkedvelőnek megdobogtatta volna a szívét. A Viktoréknál esedékes háztáji ivászatra rendesen feltankoltunk innivalókból, na és itt nem a kölyökpezsgőre gondolok. Nem kevesebb mint 105 üveg sör képezte a készlet jelentős részét, ami mellett az a néhány üveg pálinka és bor már csak színesítette a kínálatot.

Ebből reggelre a seggére vágtunk 100-101-nek, mert fél 5 körül már csak 4-5 üveg árválkodott az utolsó rekeszben. Ezek mellett őszintén csodálkozok, hogy elkerültek minket bizonyos viselkedésformák, amik hasonló házibulik esetében a vendégkörtől függően bekövetkeznek, lásd: kutya megdöglesztése, de legalább bebaszatása, falak lehányása, szomszédok inzultálása, heveny alkoholmérgezés, bútorzat állagának leamortizálása, mustár nyomkodása egymás fejére és ehhez hasonló megszokott dolgok. Csak a másnapossággal küzdök még azóta is, illetve fel-fel sejlik előttem a több mint 5 láda sör hívogató látványa.

A végére appróbb kiegészítésként Valentin Nap alkalmából egy kis romantikus szösszenet péntekről: Időpont 1:35, Helyszín: Budapest, Népszínház utcai éjszakai busz megálló Szereplők: Én és egy látszólag fiatalkorú etnikum származású prostituált

Ő: (mond valamit de nem hallom mert zenét hallgatok és már befelyezi mire észlelem hogy nekem beszél és kiveszem a fülemből)

É: Igen?

Ő: Szex? No szex biznisz?

É: (megnyugodva, mert már azt hittem cigit akar kérni) Nem kösz...

Három kérdés maradt bennem kimondatlanul, és kísért azóta is:

1. Vajon miért nézett külföldinek, vagy mi sarkallta a nemzetközi kifejezések használatára?

2. Lehet, hogy valójában stricit keresett és nem kuncsaftot és ezért jött a biznisz szó?

3. Mit vállalt volna azért az 500 Ft-ért ami nálam volt?

 

Happy Valentine's Day!

 

Címkék: kurva bebaszcsi sok sör  |   | Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sokallok.blog.hu/api/trackback/id/tr321757504

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása