2010.01.30. 21:25| Szerző: alfaman

Nos ha már múltkor megemlítettük, hogy tartozom jó pár bejegyzéssel, akkor hát íme egy nem is oly régi történet (tegnapról mára  történt).

Még koppenhágai kiruccanásom alkalmával megismertem Kovács (ang. Smith) Kevin nevű kanadai srácot, és tegnap történt hogy további 13 naplopóval (értsd nappali tagozatos diák) úgy döntött, hogy meglátogatja székes fővárosunkat. Így meg is érkeztek tegnap, és egyből hívtak is hogy kellene valahova elmenni kicsit bebaszcsizni. Húztam a számat, mert ügyebár én nem iszom, de gondoltam, egye fene, ma kírúgunk a hámból. El is mentem velük a budapesti éjszakába. A társoságban volt ott minden: dán, svéd, norvég, francia, spanyol...meg egy kanadai, mint azt már említettem. Nos a "Homo Scandinavicus" emberfaj főbb jellemvonásait sikerült közelebről is megismerni. Jellemző világos szőke haj (egy bizonyos mutáns alfajnak rőt haja van), nagyon hangosan beszélnek, ki vannak tömve (magyarországi viszonyokhoz képest) pénzzel, és habár azt hiszik tudnak inni (ami valamennyire igaz...mert minden szart képesek bevedelni) de csak arra jók hogy tudatlanra és ún. "sakálrészegre" igyák magukat.

Ez történt viking barátunkkal is aki miután jól bepityókáztunk, felmentünk a szállásukra még folytatni a folytathatatlant...még többet inni. Ez nálla kivált képpen nem bizonyult jó ötletnek, hisszen "Spud-ra" itta magát. Vázolom is ezt a tegnap óta hivatalosan is a terminus technicus alcoholicus szótárunkban is szereplő szót. Viking koma bealudt az ágyban, majd pár órával később elkezdet ordítani félálmában, hogy ki a fallosza öntött rá meleg vizet, mig aludt. Értelmetlenül szemléltük, miről is beszél, amikor is megcsapott az ammónia fanyar szaga, majd egy kisebb terepszemle után konstatáltuk, hogy mint Spud, a Trainspotting egyik hőse, álmába bevizelt (jó tény hogy Spud bélsarátol szabadult meg álmában). Gondolom vikingünknek nagyok ki kellett volna mennie a mellékhelységre, de annyira mozgásképtelen és beszédképtelen volt, hogy úgy gondolta, egyszerűbb lessz így... végül is igaza volt.

A nap tanúlsága:

Legalább a büszkeségedet ne igyad el, ha már az agyadat igen. Viking barátunknak már az sem maradt....

 |   | 3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://sokallok.blog.hu/api/trackback/id/tr231715725

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sepi! · http://sokallok.blog.hu/ 2010.01.31. 11:25:43

Plusz tanulság: Ne szállásoljál el részeg vikingeket, mert bele fognak hugyozni az ágyadba

Karesz. 2010.02.04. 21:52:05

Remélem 8barackost adtál nekik :)

alfaman 2010.02.04. 22:22:50

elég volt neki az n+8 arany ászok meg pár vodka csak, hogy jobban csússzon ;)
süti beállítások módosítása