2009.10.21. 14:34| Szerző: Sepi!

Tizenhárom. Ennyi megálló volt a célkitűzés a második szegedi villamopótló túrán, és természetesen már megint nem értünk végig. Volt bennem némi rossz előérzet is, hiszen a megrendezés időpontja csupán néhány nap híján az ominózus első villamostúránk négy éves évfordulójára esett. Az ős-villamostúrázó brigádból ketten képviseltettük magunkat Borsodival, de a csapat kiegészült a dúrvázós különítménnyel Kecskemétről, illetve néhány környező település alkohol kedvelő fiataljai is aktív részt vállaltak a mókából. Török születésnapja egy jó indok volt hogy már az első megállóban dupla-tripla köröket igyunk, ezzel is csökkenve az esélyt hogy valaha is elérjük az áhított Rókusi végállomást.

Az Egribe érve már kellően szét voltunk csúszva és komolyan fontolóra vettük az út közben talált játék szekerce hasznosítási lehetőségeit. Kiderült az is hogy Itesz marha hülyén röhög, de azért meg sem közelíti a wöhöhöhöhőő szintet. Ő lett egyúttal az este Bartókja is, aminek érthetetlen okból meglehetősen örült. Az Aradin megtartottuk a ilyenkor esedékes break battle-t is amiből a müanyag fegyverünk került ki vesztesen mert két részre tört, így viszont már egyszerre ketten is lehetett vele keménykedni.

Biztosan az itt elfogyasztott Sepisiess áldásos hatásának betudhatóan a következő megállókban olyan "remek" italok fogyasztására is vetemedtünk mint a félelmetes fekete cimkés cserkó vagy a méltán felejthetetlen kevert. Így már mire a Jeges műintézménybe értünk igen csak bátrak voltunk. Török például vállalt egy whiskey-pálinkát is. A legkeményebb mégis csak Gergely volt, aki miután a csapos nő többszörsen fizetési hátralékkal gyanusította és verbálisan inzultálta a társaság egy hölgy tagját úgy érezte lehűti az indulatokat. Erre legalkalmasabbnak a pulton található szódásszifont gondolta, amiből néhány jól irányzott lövéssel a pultosnő arcába, hajára és ruházatára eresztett 2-3 hosszúlépésnyi szódát.

A nő nem annyira élvezte ezt a korán jött húsvéti köszöntést és villámgyors telefonálásba kezdett. Mi azért annyira nem voltunk hülyék bátrak hogy megvárjuk a hamarosan egy sün osztag, vagy néhány megtermett mozdonyszőke rendfentartó ember képében érkező felmentő sereget, így gyorsan odébb álltunk.

Mivel már a villamospótlók nem jártak ezért a Sánta Egér felé vettük az irányt ahol néhányan már kipontozódtak. Török számára a kommunikáció két fajtája létezett már csak ekkorra. Quimby idézeteken kívül már mindössze annyit tudott mondani hogy "Fhúúúristen Testvérem". Karesz is már igen sűrűn tartotta a fejével az asztal lapját nehogy az elmozduljon. Ekkor én is jobbnak láttam hazafelé venni az irányt, de csak megálltam még a budibüfénél egy "remek" hotdogra, ahol összefutottam a túra végéről koncertre lelépő renitensekkel és csak ittunk még a tescó támogatásával egy-két sört mielőtt kissé kacsázó járással hazafelé vettük volna az irányt.

A bejegyzés trackback címe:

https://sokallok.blog.hu/api/trackback/id/tr71465459

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szarajevo 2009.10.22. 12:38:43

szóról szóra igaz!

Sepi! · http://sokallok.blog.hu/ 2009.10.24. 19:18:06

Na az sms-ekből ítélve a tegnapi is jó buli lehetett :D

Káosz Amigosz 2009.10.25. 00:08:56

Atyaúristen... azt nagyon megdurváztuk...:D Ittunk egy csomó fényt:D

Sepi! · http://sokallok.blog.hu/ 2009.10.25. 15:03:08

Házilag? Nekem is be kéne már szereznem egy szifont, meg egy párásítót

Sepi! · http://sokallok.blog.hu/ 2009.10.25. 22:34:24

Egy szifon azért továbbra sem ártana :D

Sepi! · http://sokallok.blog.hu/ 2009.10.27. 12:34:48

Ettől még a "jeges" szívek is felmelegednek :D

Tyss · http://sokallok.blog.hu 2009.10.27. 20:06:51

@Károly_: én nem látom a képet. Miezeze?

Karesz. 2009.10.28. 08:52:12

@Tyss: nekem működik a link, amúgy egy kis illusztráció az estéhez :)
süti beállítások módosítása