2009.07.09. 13:58| Szerző: Sepi!

Gondoltam ha már egyesek Hegyaljára mennek, jó lesz ha megosztom velük a VOLT-os tapasztalataimat, mielött még túl késő lenne.

Sopron kurva messze van, erre rá kellett jönnöm, viszont úgy hogy elötte Pécsre megyek még messzebb van. Ez tiszta matematika ill. földrajz. Ezekből nem voltam jó sajnos, ezért azt gondoltam, hogy ha iszok 3 barna szalont akkor közelebb lesz, de ettől csak elaludtam és egyész Marcaliig, amiről eddig azt se tudtam hogy a világon van, feszítette a hólyagomat a 3 sör. Láttam a buszon egész érdekes öreg embert aki a fejére szorított táska rádióval utazott vagy 3 órát. Megindító volt. Reméltem, hogy  a buszon megismerkedek valami jó csajjal aki szintén sopronba megy a fesztiválra, ehhez képest egy olyan arcszerkezetű tizenéves csaj elöl menekültem akinél egy jó pillanatomban szebbet hányok, értsd randa volt. Ez a randa és kancsal csaj tetőtől talpig offspringbe' volt öltözve (nadrág, póló, sapka, kitűző, hátizsák) és próbálta velem keresni a kommunikációt, de szerencsére Sopronban a buszállomáson egy fürge  ugrással a kocsmába menekültem egy kávéra és az alatt felszívódott. Megkérdeztem hogyan jutok ki a fesztivál helyszínére és épp el sikerült kapnom egy buszt, ahol a sofőr rendes volt és fizetés nélkül felengedett vagy hatvanad magammal, ami jó is lett volna ha nem szállnak fel még ennyien a kis ikarusra a következő 2 megállóban. Ezek után heringek módjára (valahogyan úgy mint Indjijában a vihar után) utaztunk fél órát ki a picsába a hegyre meg az erdőbe ahol a VOLT volt.

Miután bejutottam és megtaláltam Mr. Alpha barátomat elkezdtem keresni valami helyet ahol ihatok már egy jó fesztiválos, müanyag korsós csapolt sopronit, de csalódnom kellett. Kitikkadva bolyongtunk össze-vissza fél órát mire leltünk egy helyet ahol kiszolgáltak. Mindjárt vettem is 3-at, hátha többször nem tudok venni, aztán állva inni kezdtem, ugyanis a másik furcsa tulajdonsága a VOLT fesztiválnak, hogy nincsenek padok, meg asztalok, még a mellett a néhány hely mellett sem ahol adnak sört. Ki érti ezt?

Ahogy ott állunk odajön hozzánk egy csávó és bizalmasan tüzet kér, majd azt mondja:

Csávó:-Nektek ezt nem is kellene tudnotok, de apám a hippy korszakban az NSZK-ban megszerezte Jim Morrison spermáját, amit azóta rám hogyott hogy tovább örökítsem.

Én:-Aztán hol tartottátok hogy ne romoljon meg?

Cs:- Fater menzán dolgozott és ott mindig volt hűtő.

Ezek után, ahogy jött , úgy ment el, és közben a háttérben üvöltött a Doors emlékzenekar. Megismerkedtem továbbá Alpha barátnőjének az unokatestvérének a pasijával aki svájci volt de csak németül tudott, mi pedig elég kevéssé bírjuk ezt a nyelvet. Adott valami barna port amit fel kellett az orrunkba szívni, és ettől olyan érzése lett az embernek, mintha halls cukorkát dugtak volna a füledbe.

Összességében a VOLT elég szar mert kevés a sör, állva kell inni, alig van wc, és kint van a picsába ahol nem tudsz kimenni a boltba piát venni, mert nagyon messze van és ennek ellenére kurva sokan vannak.

Az Offspring az jó volt, megérte a fáradalmakat és nem okozott csalódást, de a hazaút sem volt egyszerű. Éjjel a hegyen nagyon hideg lett és én csak egy pólóban mentem, ezért fáztam. Alpha adott egy fehér esőkabátot, amihez még loptam egy nagy kockás takarót egy ház elől és poncho módjára magamra terítettem az esőkabát fölé. Így úgy néztem ki fehér kapucnival mint a Durex törzs nagyfőnöke valami indián pornófilmből. A teljesség kedviért még egy sóskifli lógott ki a zsebemből akár valami revolver, hogy elriassza a rozsomákokat. A vonaton, igaz esőkabát nélkül, de így utaztam az ülések között a földön ülve, miközbben egy fickó rámdőlt én meg egy másik fickó lábára támasztottam a fejem. Csodás 2 órás út volt Győrig. A takarómat a nyugatinál az aluljáróban hagytam, hátha valaki nagyobb hasznát veszi nálam.

Címkék: fesztivalsztori  |   | Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sokallok.blog.hu/api/trackback/id/tr471236359

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása