2008.12.19. 13:54| Szerző: El Charmo

Több mint két héttel az első adag vizuális terrort jelentő selejtező után újabb állomásához érkezett a 2008 legböllérarcúbb lánya címéért folytatott nemes küzdelem. Az év végi szuperdöntő felé közeledve - a nemzetközi mellett - a versenyhelyzet is egyre fokozódik, minden szavazatra szükségük van a versenyzőknek. Annál is inkább megéri voksolni, mivel ez nem valami holmi Megasztár: itt garantáltan beérkezik minden leadott szavazat, ezzel is kedveskedve a sikerélményre éhező kedves olvasóknak. És ha mindez még nem lenne elég, legszerencsésebb szavazónk egy pazar disznótorost költhet el kedvesével a Hóbiárt Bisztróban! Kézbe hát az egerekkel, és tessék kattintani az oldalsávon!

Továbbkattintás előtt azonban még fölhívnám mindenki figyelmét arra a veszélyforrásra, hogy a képekre kattintva, azok nagyobb kiadásban is élvezhetővé láthatóvá válnak! Mindenkit óva intenék ennek a lehetőségnek a meggondolatlan használatától!

Bál Natália

Kattints, ha nagyobbat szeretnél!Nevével kitűnő támadási felületet kínál ellenfeleinek, akik őt gyakran csak Bálna Táliának hívják. Nati kitűnő jellemére vall azonban, hogy ügyet sem vet az okvetetlenkedőkre.
Kétségtelenül a Miss Böllérarc produkció Tóth Lüszije, aki korát meghazudtoló módon kezeli adottságait. A jellemzően nagyobb esztétikai élményt nyújtó modellekhez szokott fotósok a látványa okozta sokk hatására a mai napig neurológiai kezelésben kénytelenek részesülni, így jutottunk esetében arra a kompromisszumos megoldásra, hogy kizárólag saját maga készítette fotóval indulhat.
Fiatal kora ellenére meglehetősen tapasztalt versenyzővel állunk szemben. Korábban rendszeres résztvevője volt az egyszerűen dagadtak számára megrendezett Golden Serte megmérettetéseknek, azonban a tavaly a Bors magazin által neki adományozott Ostobenkó Kurva Különdíjon kívül nem büszkélkedhet nagyobb eredménnyel. Eddigi sikertelenségén fölbuzdulva döntött úgy, hogy kategóriát vált, és kipróbálja magát a böllérarcú mezőnyben is.

Sonka Nelli

Kattints, ha nagyobbat szeretnél!A képen látható testvérpár meglehetősen nehéz helyzetbe hozta a zsűrit, hiszen mivel épp nem Nobel-díjat kellett kiosztani, az indulás kegyének megosztott odaítélésére nem volt lehetőség. A bizalmát végül a bal oldali farmerkabátos egyén kapta meg.
Bevallása szerint skót színészcsalád sarja, eredeti neve Sean Canelly, amelyet aztán Sonka Nellire magyarosított. Édesapja hatására nagy vágya, hogy a médiában helyezkedjen el. Nelli álma pedig beteljesülni látszik, ugyanis már kapott is egy ígéretes ajánlatot a királyi tévé részéről a napokban megüresedett büfés pozíció betöltésére. Eddigi egyetlen médiaszereplése alkalmával a Balázs Show "Akik még a Mónika Show-ba sem fértek be" című nagy sikerű különkiadásában volt látható. Erdélyi Mónika nívós műsorába egyébként fogainak a megengedett mennyiséget meghaladó száma miatt nem kerülhetett be, amit azóta is sajnál.
 

Mangal Ica

Kattints, ha nagyobbat szeretnél!Ica Csókolom-csókom Anettka és Kozsó szerelemgyermeke egyes feltételezések szerint, amit arcvonásain túl az űrrepülés iránt tanúsított vonzalma is bizonyítani látszik. A feltételezett szülők egy Budapest TV-s szilveszteri mulatság alkalmával ismerkedtek össze még évekkel ezelőtt, Icát pedig zord külseje miatt a külvilágtól elzárt, vidéki internátusba küldték a Salakszentmotorosi Sertésvágóhíd és Daraboló Üzembe.
Most azonban a verseny kapcsán, és mivel jó ideje nem volt már Best!-es megjelenése Anettkának, elérkezettnek érezte az idejét, hogy fölvállalja szerelmi légyottjuk mégoly elrettentő gyümölcsét.
Ica böllérkés iránti szeretete már gyermekkorában megmutatkozott, órákon át képes volt játszadozni vele. Arcát is kedvenc játékszerének segítségével szabta át  meglehetősen egyedi ízlésének megfelelően ilyen karakteresre egy szerencsétlen kimenetelű délutáni szabadfoglalkozás keretében.

Kúp Ica

Kattints, ha nagyobbat szeretnél!Kedvenc filmje a Csúcsfejek. Barátnői bíznak a sikerében, szerintük Ica egy igazán belevaló csaj, aki mindennél jobban szeret partizni és disznót véreztetni. Ica azon túl, hogy azt várja a versenytől, hogy megismerkedhet Majkával, másik nagy célja, hogy tudatosítsa az emberekben: normális testtömegindexszel is lehet valaki böllérarcú! Mottója: "A böllérarcúsághoz nem kell elveszítsük nőiességünket!"

Oldalas Ottília

Kattints, ha nagyobbat szeretnél!A ráadás böllérarc, aki azonban csak versenyen kívül indulhat, hiszen megállapítottuk, hogy ugyanúgy, ahogy etetőnél sem valami etikus kilőni a vadat, úgy szórakozóhelyek által fölrakott képek szereplőit sem illendő versenyre bocsátani, mindaddig amíg azt az illető valamilyen módon közzé nem teszi saját magáról nyivános fórumon (hiszen, ha azt a képét fölvállalja, az valami olyasmit jelent, hogy valójában is egy gecironda emberről lehet szó, és nem csak egy rossz napon/héten/évben lencsevégre kapott pillanatról beszélhetünk esetükben, hanem bizony a mindennapok szomorú valóságát ábrázolja az a fotó).
Ottíliát a versenyre párja nevezte be, ami igen szép teljesítmény egy sertéstől, aki nem mellesleg két lábra egyenesedett. A fotó azoknak a lelkiismeretes böllérarcú lányoknak állít emléket, akik még a bulikba is magukkal viszik a munkájukat.

Címkék: böllérarc  |   | 8 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://sokallok.blog.hu/api/trackback/id/tr63831599

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Führcsi 2008.12.20. 15:23:24

hogy te mekkora geci vagy Sármi:D csak a peres ügyektől probálj majd távol maradni, amikor majd szemályiség sértés miatt talalnak meg, sok sikert...de azért én is szavaztam:D

El Charmo · http://villamostura.fw.hu 2008.12.20. 17:49:53

Nem Anglia ez, hogy peres ügy legyen belőle.
Ha meg mégis, ismerem a blog 8 fősre duzzadt teljes olvasótáborát, könnyű lesz rájönnöm ki nyomott föl.
Különben is ezt a posztot a svéd írta, amíg én egy disznóvágáson épp a böllérarcú lányok társadalmi elfogadottságának növelése mellett törtem lándzsát. Aljas módon visszaéltek a nickemmel (nem először).

El Charmo · http://villamostura.fw.hu 2008.12.20. 21:52:43

Mielőtt a svédezés miatt rágalmazási ügybe is keverednék, gyorsan helyre is igazítok az előző komment kapcsán:
"Különben is ezt a posztot _szerintem_ a svéd ír_hat_ta"
szólt volna helyesen a mondat. A tényállítás nem állt szándékomban.
Legrosszabb esetben majd a beszélőn találkozok néhányotokkal.
Illetve akiket tanúnak is beidéznek, velük egy kicsit hamarabb is.

Sepi! · http://sokallok.blog.hu/ 2008.12.21. 09:36:33

"Ez a távirat valójában Thompsontól jött és nem neki. Soha ne próbálkozzon sajtó távirattal. Mindig kódot használnak, főleg a Doktor esetében..."

Bazsiahegyről 2009.01.06. 09:13:14

hm... el tudom képzelni ahogy őket a kedves párjuk egy rúd kukorica morzsolásával kicsalja az ólból hogy gyere anyjuk megyünk a diszkáúbá...

vidéki men · http://sokallok.blog.hu 2009.01.14. 18:34:38

Még az sem kell mogyoróvesszővel elhajtja a dizsibe.

Sepi! · http://sokallok.blog.hu/ 2009.01.15. 12:32:09

Tyson sehogyan sem akar elkészülni azzal a harmadik elődöntővel...
süti beállítások módosítása