2008.11.09. 20:52| Szerző: vidéki men

Kedves rádió néző gyerekek!

Itt egy újabb csokorra való új keresőkifejezés, néhány klasszikussal. A lista hosszú és nyomokban mogyorót is tartalmazhat, szóval csak saját felelősségre!

baszás+kutyával és változatai valamint a "Kutyával+basztam" és "hogyan+basztam+meg+a+kutyát" önvallomásoka: A legnépszerűbb keresőkifejezésünk, azt hiszem nem árulok el üzletit titkot, ha kiszivárogtatom, hogy hamarosan egy online szórakoztató és bevásárlórendszerrel jelentkezünk ebben a szegmensben.

szeretlek: Parázs vita alakult ki a szerkesztőség tagjai között, hogy kinek szól ez a szeretet, végül úgy döntöttünk, hogy a sokallokot szeretik a népek így.

sokallok: Akkor írd meg nekünk, köszi! Amúgy ha írtok nekünk rendszeresen, akkor lesz ilyen levrov esetleg. A címünket derítsétek ki, de a charmo.el kukkacc dzsímél pont com-ra is lehet, bár az R. úré (cézéipszilon).

mustárgáz: Erről Tyss tudna részletesebben mesélni, az utóbbi hónapban kétszer kelett a mikrokörnyezetét evakuálni olyan kemikál galambot dobott.

néger+kurvák: Tyss a részlegvezető, de anyit mondok el kéne nézned vagy ide, vagy Amszterdamba, mert a kínálat otthon gyaníthatóan nem kielégítő, köszönhetően a konzervatívabb bevándorlási politikának.

Maláj+kurvák: Ismét csak Tysshoz irányítanálak, de sok jót ne várj, megtartja őket magának a disznó! Mindet!

szexifehér+nemük: Aham szal a nemük mindegy, de rasszista köcsög vagy és csak a fehérek jók.

román+kurvák: Hívj fel privátba okés? De az ötös út melett is kiváló lehet a találati statisztika.

lányok+ötös+út: Naszóval, akkor lassabban mondom, hogy megértsed: Nem a Zinterneten, hanem ott kinnt a hidegben, ott vannak. Fáznak is szegények, kell nekik valami meleg, eriggyé', míg meg nem fagynak.

1: Mi vagyunk a namber van! Azt hiszem betörtünk az élvonalba, ha erre is munket dob ki a kereső...

vidékimen: Külön írom jó?

site:blog.hu+Tyss+dánia: Valaki meg akar találni bazz! Nem tartozol pénzzel?

baszni+valo+nöt+keresek: Picsogósat, vagy felfújhatósat?

kötött+cicanadrág: Férfi, női, vagy mindegy? Ez egyébként dán népviselet (mármint a cicanadrág) Néhányan meg mackóalsót viselnek.

világgazdasági válság: No az van, drágább lesz a sokallás...

melyik+orszagban+talalhato+a+: A mi bazmeg? Így nem tudunk segíteni sajnos...

lóg+a+bal+herém: "A bal herém, kissebb mint a jobb, a jobb oldali tehát nagyobb" Amúgy meg emelgessed akkor, és addig örülj, míg nem a pöcsöd lóg konstans rendszerességgel.

puncik: Nálunk csak egy van összesen a Führcsi, nem jó a Google page-rank ja.

PUNCI: Nagy punci kell neki, mert nagy kukija van (lásd még Intim részek című film)

Nárai+Gyuri: Az ki a faszom? Megnősült Férjhez ment a Tamás és ez a tojatója?

legolcsóbb+kávédaráló+a+tescóban: Best buy! Rágd össze, oszt köpd bele a szarvasi kotyogóba. Teszkóban elektromos készüléke venni... Miért nem hugyozol egyenesen a konnektorba?

prágai+kocsmatúra: Hol lehet jelentkezni?

gay+focisták+basznak: Kifinomult ízlésű vásárló... Bár meg tudom érteni, bennem is felmerül a sejtés, hogy nem 100% heterók ezek, amikor látom a évében, hogy egymás seggét csapkorásszák, mint két Nárai Tamás. Bár lehet hölgy az illető!

kézfejére+írtam: Mivel? Mit? Várjuk a részleteket! Sármónak biztosan vanak ilyen irányú élményei.

böllér+lány: Régi ismerős, aki az arcához választott hivatást!

behugyozás: Reméljük csak a nevetéstől.

kakaszex: reméljük a nevetéstől SEM!

hugyozás+ingerlő+dolgok: sör.

bugyi+villantások: Az olyan trendi most, nekem is kéne meg a többieknek is (Führcsinek már megvolt) és híresek leszünk!!! Bár Führcsi sem lett anyira...

anya+a+kutyával+baszott: Gratulálni tudunk neki, neked pedig bolhamentes és boldog négylábú életet kívánunk!

A+fiu+baszta+az+anyát: Nem vagyok teljesen tájékozott, de fordított felállásban volt valami erről "A Könyvben" is, valami Lóth meg a lányai. Több tanácsot nem tudok adni szende neveltetésemből kifolyólag. Ezen a linken bővebben olvashatsz a dolgról a "A moábiták és ammoniták eredete" részben! Esetleg ez, de itt meg csak a menyét dugja. Onán meg inkább kiverte. Kérdés?

iwiw+magamról+frappáns: Noakkor figyelj: "Átlagos looser vagyok" Komoly és fejlett személyisége lehet nekije, ha az interneten keres bemutatkozást az iwiw profiljába...

mátyás+attila: Ő is király? Vagy hun?

fundamenta+gazdasági+válság+2008: Devizahitel mi? Szopóág...

faszverő+lányok: Most akkor a sajátjukat? Vagy neked lenne igényed? A masszázsblogot tudom ajánlani, nekik ez konkrétan profiljuk.

vicces+telefonalasok: Villám Géza mint a műfaj koronázatlan királya elkövetett néhányat, lehet én is mesélek majd a Transzport beton kft. és a Lolita lányszervíz rövid, de annál mókásabb működéséről.

málnás óvszer ernyedt faszon: Sármó! ofkorz

lászlótábor: Jaja egész nap lehet lászlózni, akármi is legyen az!

porno+magyar+lányválogatás: Fadobozban, ekszklúzív szeleksön 2008, ha most rendeli, kap mellé egy elemes faszköpülőt! Hívjon azonnal, míg a merevedése kitart!

monikázás+kettő: "Elől-hátul négy, mónikázás kető, kézimunkát meg csináljon az öreganyád!" Vagy ezt már mondtam? Mindenesetre "Köszönjük Emese!" (Úristen kukac menny pont hu filmből a kurva az ő ugye a köszönjükemese Stefanovics Angéla és a "megmossuk a kis faszodat is" kislány is ő a nemtommilyenfilmből Pesti meséből, most nem keresem meg a linkeket, majd valami szorgalmasabb blogtárs danke für csi!) És egy ráadás: tv2

egy+liter+spermát+nyelek: Ha érdekel valakit a dolog, szivesen közvetítünk a felvevőpiac és  szolgáltatók között. v.ö. lenyeli az ősszes spermát keresőkifejezéssel...

atom+rondák: Geci rondák vagytok! Ma is!

baszni+vagyo+nők: A nők azt állítják, hogy mind akarnak, és ez csak hímsoviniszta mendemonda hogy nem, de hallottam valahol, hogy ez nem teljesen igaz. Ha biztosra akarsz menni, akkor neked is az ötös utat ajánlom.

15+lanyok+sexelnek: Ahhoz már halszemoptika kell, hogy beleférjen mind a tizenöt a képbe. Ha pedig az életkorra gondoltál, akkor elhatárolódunk!

farkas+talalos+kerdes: Miért nem eszi meg a farkas az emós piroskát? Csomagolási hibás hústerméket egészségügyi okokból nem fogyaszt! bruhaha

baszás+tippek: Führcsi egyetért velem szerintem, ha azt mondom: Kispárnát a lányoknak bekészíteni a térden lévő horzsolások elkerülése érdekében (Nem, nem! Tudom mire gondoltok, de konkrétan a coitusról van itten szó), az ajtó bezárása (jég és marsszonda ellen), valamint győződj meg a partnered neméről (és egyéb paramétereiről v.ö. fényre csúnyuló lányok) még világosban.

50-es+tábla+születésnapra: Közlekedési? Tortára? Hülye vagy?

Címkék: keresőkifejezések  |   | 13 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://sokallok.blog.hu/api/trackback/id/tr12759300

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

suluj · http://agyhugyko.blog.hu/ 2008.11.09. 21:53:16

azért hozzátok sem éppen az értelmesebbje jutott
:-)))
anya+a+kutyával+baszott ez a legderekasabb :-)))
csak gratulálni tudok hozzá :-)))
az ilyeneknél mindig elönt a vágy hogy megkérdezzem tőle hogy ez tulajdonképen miért is jo :-)))
mert annyira nem vagyok liberális, hogy magamon probáljam ki :-P

vidéki men · http://sokallok.blog.hu 2008.11.09. 22:22:05

Hát végülis...
- Családon belül marad
- Anyádban csak megbízol, hogy nem tripperes
- Tudja mit szeret az ő kicsi fia
- Ő főz a világon a legjobban
- Nem akar feleségülmenni hozzád mindenáron
- Szeret az "anyósod"
- Eggyel kevesebb karácsonyi ajándék

Nem is értem miért vonakodsz...

vidéki men · http://sokallok.blog.hu 2008.11.09. 22:32:22

Uhh késő van félreolvastam, biztos ez is valami freudi elszólás ehehe...

A kutyás az már szokásos én ezen kattantam ki: "A+fiu+baszta+az+anyát"

A Ligeti 2008.11.09. 23:54:58

"anyós baszás"- ehhez mit szólsz, engem rendszeresen ezzel keresnek, hogy már szinte hozzászoktam....

vidéki men · http://sokallok.blog.hu 2008.11.10. 00:02:17

Hát eddig még nem láttam olyan MILF jellegű anyóst, de még, olyat sem aki esélyes lenne rá bárhogyan, bárkinek is az anyósa vagy pszeudoanyósa.

vidéki men · http://sokallok.blog.hu 2008.11.10. 00:02:52

ÉS ezúton köszönnénk meg, hogy a gerontofilek új generációját szabadítottad ránk ;-)

Führcsi 2008.11.10. 11:36:59


A "monikazas ketto" lany, vagyis az Emese meg A pesti mese cimu hasonloan elborult filmoben mint "az uristen kukacc menny pont hu" jatszott. Nezzetek meg, fent van utuben hehe

Führcsi 2008.11.10. 11:38:36

azert buszke vagyok hogy a puncit behoztam a koztudatba es a keresokifejezesekbe is :D a parna valoban hasznos vagy csak ne legyel csatak reszeg es emberhez melto modon pockolj...:D

Tyss · http://sokallok.blog.hu 2008.11.10. 15:41:08

Nekem már hónapok óta nem volt dolgom párnával...

Tyss · http://sokallok.blog.hu 2008.11.10. 15:41:42

Fürcsi, nélküled senki nem tudné mi az a punci :-DDDD

vidéki men · http://sokallok.blog.hu 2008.11.10. 16:14:09

Führcsi: Neked nagy vagy kicsi a PUNCI-d? Nem indiszkréció, csak itt PUNCI-t kerestek, és még mindig nem tudom, hogy jó helyen járnak-e

suluj · http://agyhugyko.blog.hu/ 2008.11.10. 22:23:41

vidéki men
ilyen elszólásoknál nálad sem lehet minden tiszta, egy nagy generál nem ártana nálad sem :-)))

vidéki men · http://sokallok.blog.hu 2008.11.10. 23:28:09

A nagygenerált tekintve teljesen igazad van!

Majd decemberben megyek haza, és akkor aztán... De előtte elolvason a felvilágosító sorozatotokat, nehogy elrontsak valamit!
süti beállítások módosítása